THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Service

Gratis garderobe
U kunt gebruikmaken van onze gratis (onbewaakte) garderobe. Vanuit brandveiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om jassen mee de zaal in te nemen. Wij verzoeken u dan ook deze in de garderobe te hangen.

Mindervaliden
Ons theater is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden. De entree bevat automatische schuifdeuren, er is een invalidentoilet en de Grote Zaal beschikt over vier plaatsen speciaal voor rolstoelgebruikers. Deze kunnen zowel telefonisch als aan de theaterkassa worden gereserveerd. Rolstoelplaatsen kunnen niet worden besteld via de website. Voor het reserveren van deze kaarten betaalt u geen administratiekosten.

Stoelverhogers
Voor onze kleinste theaterbezoekers zijn er stoelverhogers beschikbaar. Deze staan bij familievoorstellingen klaar bij de ingang van de theaterzaal. Bij andere voorstellingen kunt u er altijd om vragen bij een van onze medewerkers.

Slechthorend?
In de grote theaterzaal is een zendinstallatie aanwezig voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat. Het reserveren van een hoofdtelefoon met versterking is mogelijk aan de theaterkassa vanaf één dag voor de voorstelling en is tegen € 10,00 borg te leen. Na afloop van de voorstelling krijgt u na inlevering van de apparatuur in het theatercafé de borg retour.

Portemonneeloze pauze
Om u in de pauze van voorstellingen sneller van dienst te kunnen zijn, is een pauzedrankje bij de prijs van uw theaterkaartje inbegrepen. In het theatercafé staan in de pauzes dan ook diverse drankjes voor u klaar. Indien er geen pauze is, worden de drankjes na afloop van de voorstelling klaargezet. Als uw keuze niet (meer) voorradig is, kunt u een drankje bestellen aan de bar (m.u.v. buitenlands gedestilleerde dranken). Het is niet mogelijk uw pauzedrankje vóór de voorstelling te gebruiken, maar uiteraard is het theatercafé vooraf geopend voor een gezellig kopje koffie! Bij theaterstukken van lokale amateurgezelschappen (Podium Xtra) en voorstellingen uit de reeks Op weg naar Carré zijn geen pauzedrankjes inbegrepen. Ook kaarten voor onze familievoorstellingen zijn exclusief consumptie, tenzij dat anders staat vermeld.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies