THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Zomersluiting

Theater de Speeldoos is van zaterdag 8 juli t/m zondag 27 augustus gesloten voor het publiek. Wij zijn in deze periode ook niet telefonisch bereikbaar.

Lees meer

Samenwerking met Openluchttheater Cabrio

Het Baarnse theater en het Soester openluchttheater hebben onlangs de handen ineengeslagen om tot een nauwe samenwerking te komen op een aantal gebieden.

Lees meer

Filmvertoning zonder pauze m.i.v. 2017

Met ingang van 1 januari 2017 vertoont ons (film)theater de films zonder pauze. Bij extra lange films (bv. langer dan 2 uur) hangt de keuze voor wel of geen pauze af van de lengte of de inhoud van de film. De consumptie die bij het filmkaartje inbegrepen zit (portemonneeloze pauze), wordt voortaan na afloop van de film geserveerd. Om de volgende redenen zijn wij tot dit besluit gekomen.

Lees meer

Theaterdirecteur Francine Boske neemt afscheid

Op zondagmiddag 15 januari 2017 nam directeur Francine Boske afscheid van Theater de Speeldoos. Met een feestelijk programma in een volle grote zaal kreeg zij een waardig afscheid na alles wat zij in de afgelopen 8 jaar voor het theater had betekend.

Lees meer

Warme Winterweken winnaars op foto met 3JS

Deze winnaars genoten op vrijdag 9 december j.l. van het kerstconconcert van 3JS. Zij waren door dierbaren genomineerd die vonden dat zij wel een avondje uit verdienden tijdens de WARME WINTER WEKEN in ons theater.

Het Volendamse trio maakte nog net even tijd vrij om met de winnaars op de foto te gaan.

Bekijk hier de namen van de andere WARME WINTER WEKEN winnaars.

 

Volg ons!

Close

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies