THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Ons theater draagt 't stokje over aan openluchttheater Cabrio in Soest

De zomervakantie is in aantocht; Theater de Speeldoos in Baarn sluit op vrijdag 13 juli haar deuren. Openluchttheater Cabrio in Soest daarentegen biedt deze zomer weer een nieuw en bruisend programma.

Lees meer

Beperkte kassa openingstijden m.i.v. 22 juni

Met ingang van vrijdag 22 juni 2018 is de theaterkassa ook op de VRIJDAGEN gesloten.

Lees meer

Nieuwe webshop

Onze webshop is vernieuwd. Om u nog beter van dienst te zijn bij het online aanschaffen van uw theater- en filmkaarten, ziet u bijvoorbeeld de plattegrond direct in beeld. Zo kunt u direct uw keuze maken tussen zaal en balkon. Direct naar alle voorstellingen.

Lees meer

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar aan onze theaterkassa. U kunt de kaart laten opladen met ieder gewenst bedrag tussen € 10 en € 150. De waarde die op de Podium Cadeaukaart staat, kan in één keer of in delen worden besteed. De Podium Cadeaukaart is zowel inwisselbaar bij onze theaterkassa als bij het bestellen van kaarten via de website.

Lees meer

Heijermans’ Op Hoop van Zegen in ons theater in seizoen 18-19

Musicalversie van Heijermans’ Op Hoop van Zegen met Bill van Dijk, Mariska van Kolck en Joke de Kruijf komend seizoen ook bij ons op de planken.

Lees meer

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies