THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Beperkte openingstijden kerstvakantie

Theater de Speeldoos Baarn is in verband met de feestdagen van ZA 22 DEC tot en met ZO 6 JAN gesloten voor het publiek. Uitgezonderd zijn de middagen en avonden waarop er een voorstelling gepland staat. De theaterkassa is dan een half uur voorafgaand aan de voorstelling geopend voor kaartverkoop van de desbetreffende voorstelling. Zie www.speeldoosbaarn.nl/agenda. Add a comment

Lees meer

Even voorstellen...Simone Brouwer, onze nieuwe filmprogrammeur

Theater de Speeldoos heeft een nieuwe filmprogrammeur. Simone Brouwer volgt voorganger Jacques de Jong op die, wegens een verhuizing naar het noordoosten van het land, zijn taak als filmprogrammeur heeft neergelegd. De eerste, door Simone geprogrammeerde films, zijn in december te zien op het filmdoek van Theater de Speeldoos.

Add a comment

Lees meer

Permanente Wall of Fame | fotografie Lilianne Vloet

In de entree naar de theaterzaal zijn bijzondere portretten van artiesten te zien die in theaterseizoen 2017-2018 in het theater hebben opgetreden. Aan de Wall of Fame prijken ‘grote’ namen waaronder Youp van ’t Hek, Karin Bloemen, Richard Groenendijk en Renée Soutendijk.

Add a comment

Lees meer

Verkiezing meest gastvrije theater

De verkiezing van het meest gastvrije theater van Nederland is in volle gang! Stem mee! Stemmen kan nog t/m zondag 15 juli a.s.

Add a comment

Lees meer

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies