THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Ons theater wordt allereerst geassocieerd met theatervoorstellingen en gezellige avondjes uit. Wat minder bekend is, is dat het theater ook beschikbaar is voor afscheidsceremonies. Theater de Speeldoos is één van de weinige theaters in Nederland die de mogelijkheid biedt voor uitvaarten en condoleances.

Lees meer

De crowdfunding campagne voor de theatertafeltjes is op 11 DEC 2020 afgesloten. Maar wat was het een succes! We hebben het ongelofelijke bedrag (na aftrek van kosten voor het crowdfunding platform) van bijna € 12.000 opgehaald! Dat heeft al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Lees meer

Ons theater brengt al sinds jaar en dag Top Theater voorstellingen op de Baarnse planken. Dit tot groot plezier van een schare trouwe toneelfans van deze serie hooggekwalificeerde toneelvoorstellingen. De ene keer brengt theaterproducent Hummelinck Stuurman een moderne uitvoering van een echte ‘toneelklassieker’ naar Baarn; de andere keer een toneeluitvoering van een bekend boek of een bekende film. IJzersterk acteerwerk is altijd gegarandeerd.

Lees meer

Vanaf 1 september is Ailien Niemeijer onze nieuwe filmprogrammeur. Ailien volgt voorganger Simone Brouwer op die haar taak als filmprogrammeur heeft neergelegd. De eerste, door Ailien geprogrammeerde films, zijn in september te zien op het filmdoek van Theater de Speeldoos.

Lees meer

Binnenkort iets te vieren? Wij bieden graag een sfeervol alternatief voor de feestjes die vanwege de coronamaatregelen niet meer thuis gehouden kunnen worden. Met onze borrelarrangementen maken wij er voor u een onvergetelijk feestje van! Uiteraard coronaproof! Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

Door corona is veel anders dan anders. Maar gelukkig mogen we weer publiek ontvangen. Weliswaar met minder gasten in de zaal vanwege de 1,5 meterregel. Onze zaalplattegrond is hierop aangepast. Onze bestelvoorwaarden zijn ook deels gewijzigd in deze uitzonderlijke situatie.

Lees meer

Theater de Speeldoos heeft haar best gedaan om zo veel mogelijk van de door het coronavirus geannuleerde voorstellingen (die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020) te verplaatsen naar theaterseizoen 2020-2021 of theaterseizoen 2021-2022. Data zijn echter nog steeds onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en maatregelen vanuit de overheid.

Lees meer

Bekijk hier de antwoorden op de vragen die we deze week aan onze gasten hebben gesteld n.a.v. hun filmbezoek aan ons theater. 100% voelt zich zeer veilig tot veilig. Daar zijn we blij mee!

Lees meer

Theater de Speeldoos heeft haar best gedaan om zo veel mogelijk van de door het coronavirus geannuleerde voorstellingen (die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020) te verplaatsen naar komend theaterseizoen.

Lees meer

Theater de Speeldoos is met trots het ThuisTheater van TheaterThuis.nl on Tour! TheaterThuis biedt op regelmatige basis een swingende surprise show vol theatertapas. Per voorstelling vijf optredens van een kwartier, waarvan ook een videoregistratie wordt gemaakt voor TheaterThuis.nl. Wanneer de volgende opnamen in onze Grote Zaal zijn en u ze weer kunt bijwonen, is nu nog niet bekend. Zodra deze data bekend zijn, komen ze hieronder te staan. Kijk nu 14 dagen gratis! Abonneren kan via de website van TheaterThuis.

Lees meer

In de theaters hebben we een traditie. Wanneer het theater leeg is, laten we één licht aan. Meestal staat dit licht op een standaard in het midden van het podium, bekend als het spooklicht.

Lees meer

Meer artikelen...

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies