THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Gratis Baarns kleurboek bij een Podium Cadeaukaart

Speciaal tijdens de WARME WINTERWEKEN geeft ons theater bij het opladen van een Podium Cadeaukaart een Baarns kleurboek t.w.v. € 5,50 gratis kado!

Lees meer

Gluren bij de Buren Baarn | 11 maart 2018...Meld je aan!

Huiskamers en acts gezocht voor eerste editie Gluren bij de Buren Baarn.

Maarten J. Eykman Persfoto Gluren bij de Buren 1 1000x400px

Op zondag 11 maart 2018 vindt Gluren bij de Buren Baarn voor het eerst plaats.

Gluren bij de Buren is uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels 14 deelnemende steden, en zal voor de eerste keer plaatsvinden in Baarn. Gluren bij de Buren Baarn wordt georganiseerd in samenwerking met Theater de Speeldoos.

Lees meer

Anne van der Burg en Hajo Bruins over hun rollen in Achter het Huis

'In onze interpretatie leven onder de personages humor, verlangens én beestachtige driften’

Anne van der Burg foto Ad Vlemmix

Door Brechtje Zwaneveld

Toen Anne van der Burg tijdens haar afstudeerjaar aan de Academie voor Theater en Dans in de Volkskrant las dat Johan Doesburg een tekst van Ilja Leonard Pfeijffer ging regisseren, geïnspireerd op de wereldberoemde dagboeken van Anne Frank, wist ze wat ze wilde.

Lees meer

Voorstelling Ali B uitgesteld

Ali B heeft onlangs laten weten zijn voorstelling KOORTS uit te moeten stellen naar seizoen 2018-2019. Zijn voorstelling in Theater de Speeldoos die oorspronkelijk gepland stond op vrijdag 8 december 2017, zal worden verplaatst naar zaterdag 2 februari 2019. 

Klik hier voor een persoonlijke boodschap van Ali B.

LET OP: In het filmpje zegt Ali B dat zijn voorstelling wordt uitgesteld naar 2018. Hiermee bedoelt hij seizoen 2018 - 2019. De voorstelling in Theater de Speeldoos is op zaterdag 2 februari 2019!

In bed met Dietrich & Piaf - interview

Foto interview Foto Neeltje Knaap 500x750 pxFoto interview 2 500x750px

Dubbelinterview met Irene Kuiper & Frédérique Sluyterman van Loo

door Mila-Marie Bleeksma

Geïnspireerd door de twee bevriende iconen Marlene Dietrich en Edith Piaf hebben tweevoudig musical award winnaar Frédérique Sluyterman van Loo (Dietrich) en eenvoudig winnaar Irene Kuiper (Piaf), een avondvullende voorstelling gecreëerd. Vanaf 3 oktober 2017 zal In bed met Dietrich en Piaf met maar liefst 40 voorstellingen door het land reizen. Op vrijdag 17 november is de voorstelling te zien in Theater de Speeldoos.

Lees meer

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies