THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond 28 september j.l. kunnen wij ons voorstellen dat er vragen zijn of voorstellingen met meer dan 30 personen publiek doorgaan. We zijn hierover druk in gesprek met Gemeente en de veiligheidsregio en hopen snel duidelijkheid te krijgen. Voor vanavond, dinsdag 29 september, echter NO WORRIES. Hiervoor hebben we sowieso een vrijstelling ontvangen.

Lees meer

Vanaf 1 september is Ailien Niemeijer onze nieuwe filmprogrammeur. Ailien volgt voorganger Simone Brouwer op die haar taak als filmprogrammeur heeft neergelegd. De eerste, door Ailien geprogrammeerde films, zijn in september te zien op het filmdoek van Theater de Speeldoos.

Lees meer

Binnenkort iets te vieren? Wij bieden graag een sfeervol alternatief voor de feestjes die vanwege de coronamaatregelen niet meer thuis gehouden kunnen worden. Met onze borrelarrangementen maken wij er voor u een onvergetelijk feestje van! Uiteraard coronaproof! Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

Door corona is veel anders dan anders. Maar gelukkig mogen we weer publiek ontvangen. Weliswaar met minder gasten in de zaal vanwege de 1,5 meterregel. Onze zaalplattegrond is hierop aangepast. Onze bestelvoorwaarden zijn ook deels gewijzigd in deze uitzonderlijke situatie.

Lees meer

Theater de Speeldoos heeft haar best gedaan om zo veel mogelijk van de door het coronavirus geannuleerde voorstellingen (die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020) te verplaatsen naar theaterseizoen 2020-2021 of theaterseizoen 2021-2022. Data zijn echter nog steeds onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en maatregelen vanuit de overheid.

Lees meer

Bekijk hier de antwoorden op de vragen die we deze week aan onze gasten hebben gesteld n.a.v. hun filmbezoek aan ons theater. 100% voelt zich zeer veilig tot veilig. Daar zijn we blij mee!

Lees meer

Theater de Speeldoos heeft haar best gedaan om zo veel mogelijk van de door het coronavirus geannuleerde voorstellingen (die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020) te verplaatsen naar komend theaterseizoen.

Lees meer

Kunt u niet naar het theater komen? Dan brengen wij het theater naar u thuis! Bekijk thuis op de bank deze online optredens, livestreams en andere tips. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld; dus kom geregeld terug!

Lees meer

In de theaters hebben we een traditie. Wanneer het theater leeg is, laten we één licht aan. Meestal staat dit licht op een standaard in het midden van het podium, bekend als het spooklicht.

Lees meer

Met ingang van 1 JUNI 2020 is het ook aan onze bar uitsluitend nog mogelijk om consumpties met uw pinpas af te rekenen. Aan de theaterkassa is het al sinds 1 JAN 2020 niet meer mogelijk om met contant geld af te rekenen.

Lees meer

Op zondagmiddag 27 OKT werd in Theater de Speeldoos de nieuwe ‘Wall of Fame’ officieel geopend. Zanger/acteur Charly Luske verrichtte de openingshandeling samen met portretfotografe Lilianne Vloet, in het bijzijn van theaterdirecteur Tom van der Poel en het aanwezige publiek. Geef een reactie

Lees meer

Theater de Speeldoos en Volvo Buitenweg komen met een gezamenlijk initiatief: het Speeldoos VIP Vervoer. Een service waarmee theaterpubliek thuis wordt opgehaald met een Volvo, naar het theater wordt vervoerd en na afloop weer wordt thuisgebracht.

Geef een reactie

Lees meer

Meer artikelen...

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies