THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theater de Speeldoos brengt pauze terug in filmvertoningen

Vanaf 1 januari 2018 zal Theater de Speeldoos weer een pauze inlassen bij de filmvertoningen. Vorig jaar besloot het theater de pauze te schrappen en het drankje dat bij het filmkaartje inbegrepen zit na afloop te serveren. Hoewel er zowel voor- als tegenstanders zijn voor het hebben van een pauze, wil het theater de pauze terug.

Lees meer

Theater3Daagse genomineerd voor Cultuurprijs 2018!

Ons theater is trots op deze gezamenlijke nominatie met Theaterhuis Marc van Driel, Balletschool Marut Jorquera, MG Muziekschool Baarn en Jeugdtheaterschool Marmelijn.

Lees meer

Theater de Speeldoos genomineerd voor Theater van het Jaarprijs 2017!

Ons theater ontving deze nominatie in de categorie kleine theaters, samen met Singer Laren, Diligentia in Den Haag en Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Op maandag 29 jan. 2018 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Lees meer

Gluren bij de Buren Baarn | 11 maart 2018...Meld je aan!

Huiskamers en acts gezocht voor eerste editie Gluren bij de Buren Baarn.

Maarten J. Eykman Persfoto Gluren bij de Buren 1 1000x400px

Op zondag 11 maart 2018 vindt Gluren bij de Buren Baarn voor het eerst plaats.

Gluren bij de Buren is uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels 14 deelnemende steden, en zal voor de eerste keer plaatsvinden in Baarn. Gluren bij de Buren Baarn wordt georganiseerd in samenwerking met Theater de Speeldoos.

Lees meer

Anne van der Burg en Hajo Bruins over hun rollen in Achter het Huis

'In onze interpretatie leven onder de personages humor, verlangens én beestachtige driften’

Anne van der Burg foto Ad Vlemmix

Door Brechtje Zwaneveld

Toen Anne van der Burg tijdens haar afstudeerjaar aan de Academie voor Theater en Dans in de Volkskrant las dat Johan Doesburg een tekst van Ilja Leonard Pfeijffer ging regisseren, geïnspireerd op de wereldberoemde dagboeken van Anne Frank, wist ze wat ze wilde.

Lees meer

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies