THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Door corona is veel anders dan anders. Maar sinds 1 JULI j.l. mogen er weer meer mensen in onze Grote Zaal. Onze zaalplattegrond is daarop aangepast. Onze bestelvoorwaarden zijn ook deels gewijzigd in deze uitzonderlijke situatie.

Lees meer

Theater de Speeldoos heeft haar best gedaan om zo veel mogelijk van de door het coronavirus geannuleerde voorstellingen (die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020) te verplaatsen naar theaterseizoen 2020-2021 of theaterseizoen 2021-2022. Data zijn echter nog steeds onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en maatregelen vanuit de overheid.

Lees meer

Bekijk hier de antwoorden op de vragen die we deze week aan onze gasten hebben gesteld n.a.v. hun filmbezoek aan ons theater. 100% voelt zich zeer veilig tot veilig. Daar zijn we blij mee!

Lees meer

Vanaf 1 juni gaan de deuren van Theater de Speeldoos aangepast open. Dit houdt in dat onze zalen beschikbaar zijn voor lokale verenigingen die vanaf 1 juni de draad weer oppakken. Onze huurders nemen hierover zelf contact op met de betrokkkenen. Ook bezoekers zijn weer van harte welkom tijdens de films die wij in juni en juli vertonen. Lees hier ons coronaprotocol. Uiteraard volgen wij daarin de richtlijnen uit de coronaprotocollen opgesteld voor THEATER, FILMTHEATER, HORECA en EVENEMENTEN

Lees meer

Theater de Speeldoos heeft haar best gedaan om zo veel mogelijk van de door het coronavirus geannuleerde voorstellingen (die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020) te verplaatsen naar komend theaterseizoen.

Lees meer

Kunt u niet naar het theater komen? Dan brengen wij het theater naar u thuis! Bekijk thuis op de bank deze online optredens, livestreams en andere tips. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld; dus kom geregeld terug!

Lees meer

In de theaters hebben we een traditie. Wanneer het theater leeg is, laten we één licht aan. Meestal staat dit licht op een standaard in het midden van het podium, bekend als het spooklicht.

Lees meer

Met ingang van 1 JUNI 2020 is het ook aan onze bar uitsluitend nog mogelijk om consumpties met uw pinpas af te rekenen. Aan de theaterkassa is het al sinds 1 JAN 2020 niet meer mogelijk om met contant geld af te rekenen.

Lees meer

Op zondagmiddag 27 OKT werd in Theater de Speeldoos de nieuwe ‘Wall of Fame’ officieel geopend. Zanger/acteur Charly Luske verrichtte de openingshandeling samen met portretfotografe Lilianne Vloet, in het bijzijn van theaterdirecteur Tom van der Poel en het aanwezige publiek. Geef een reactie

Lees meer

Theater de Speeldoos en Volvo Buitenweg komen met een gezamenlijk initiatief: het Speeldoos VIP Vervoer. Een service waarmee theaterpubliek thuis wordt opgehaald met een Volvo, naar het theater wordt vervoerd en na afloop weer wordt thuisgebracht.

Geef een reactie

Lees meer

Meer artikelen...

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies