Expositie: Tentoonstelling foto’s van de fotowedstrijd MIJN BAARN

Hoe kan je beter laten zien dat Baarn voor jou mooi en heel bijzonder is? Een foto inleveren bij de Historische Kring Baerne is dan een mooie gelegenheid. Deze activiteit ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan leverde mooie foto’s op.

Na de sluiting van de inzendtermijn zijn de foto’s al op de website: www.historischekringbaerne.nl geplaatst. Vanaf 30 augustus zijn ze ook te zien in de Oudheidkamer van Historische Kring Baerne en worden ze, vergroot, tentoongesteld in Theater de Speeldoos. Met de naam van de fotograaf erbij en een toelichting waarom juist deze foto werd gemaakt en ingezonden.

Meester Pluim, een kenner op het gebied van de Baarnse geschiedenis, opent de expositie op vrijdag 30 augustus om 17:00 uur in Theater de Speeldoos. Op 22 oktober, De avond van de Baarnsche Geschiedenis, worden de prijswinnaars bekend gemaakt. 


Bezoektijden expositie
De expositie is van 30 augustus t/m 23 oktober 2024 te zien in de expositiegang van ons theater op werkdagen van 9:00 tot 17:00. En ook in de avonden en in het weekend tijdens voorstellingen en andere activiteiten.

Ook exposeren?
Klik hier voor meer info over exposeren in ons theater.