THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Speeldoos VIP Vervoer

Theater de Speeldoos en Volvo Buitenweg komen met een gezamenlijk initiatief: het Speeldoos VIP Vervoer. Een service waarmee theaterpubliek thuis wordt opgehaald met een Volvo, naar het theater wordt vervoerd en na afloop weer wordt thuisgebracht.

Elke maand loot het theater wie de gelukkige is die zich voor een avond VIP mag noemen. Vooralsnog bieden het theater en het Baarnse autobedrijf deze service alleen op een zaterdagavond aan en aan publiek uit Baarn en Soest.

Theaterdirecteur Tom van der Poel over het ontstaan van dit initiatief: “Ik speelde al langer met dit idee en ik ben heel blij dat Volvo Buitenweg er ook iets in zag. Samen met Mark heb ik rond de tafel gezeten en toen waren we er snel uit. De theatergasten worden op de voorstellingsavond vervoerd door een bekwame chauffeur, die vrijwilliger is bij ons theater. We leggen deze gasten graag nog iets meer in de watten door hen vooraf en na afloop van de voorstelling een drankje aan te bieden. Ik ben heel benieuwd hoe ons publiek dit gaat ervaren. We zien dit als een eerst pilot die we bij gebleken succes later altijd kunnen uitbreiden.”

“We dragen cultuur in onze regio een warm hart toe en wij vinden het erg leuk dat Tom ons heeft benaderd met zijn idee”, aldus Mark van der Meulen van Volvo Buitenweg. “Gasten van Theater de Speeldoos kunnen we extra verwennen met onze premium modellen. Wij beschouwen Vrienden van Theater de Speeldoos tenslotte ook als onze vrienden.”
Aanmelden Speeldoos VIP Vervoer

Om in aanmerking te komen voor dit vervoer gaat men naar www.speeldoosbaarn.nl/vip en vult daar het online formulier in. Uit de aanvragen loot het theater een winnaar, waarbij Vrienden van Theater de Speeldoos in de loting voor gaan. In het geval er geen aanmeldingen van Vrienden zijn, maakt iemand anders uit het theaterpubliek kans op dit VIP Vervoer. Opgeven is dus nog geen garantie op vervoer.

De winnaars worden op de desbetreffende zaterdagavond thuis opgehaald door een chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond is er een tafeltje in het theatercafé gereserveerd en ontvangen de winnaars voorafgaand aan de voorstelling een kopje koffie of thee en na afloop een drankje naar keuze. De theaterkaartjes voor die avond zijn wel voor eigen rekening.

Het theater en Volvo Buitenweg starten met het eerste vervoer op zaterdagavond 16 november. Opgeven kan vanaf heden.

Foto: Theaterdirecteur Tom van der Poel (l) ontvangt de autosleutel van Mark van der Meulen (Volvo)

VIPS SPEELDOOS VIP VERVOER
VIPS SPEELDOOS VIP VERVOER
VIPS SPEELDOOS VIP VERVOER
VIPS SPEELDOOS VIP VERVOER
VIPS SPEELDOOS VIP VERVOER
VIPS SPEELDOOS VIP VERVOER

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies