THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Nieuws
  • blog
  • Theater, Hogeveen en Boot Koffie creëren ‘pop-up’ terras tijdens Cultureel Festival

Theater, Hogeveen en Boot Koffie creëren ‘pop-up’ terras tijdens Cultureel Festival

ZA 7 SEP | Kom gezellig koffie, limonade en wijn drinken op het terras bij het Cultuur Podium!

Voor het aankomende Cultureel Festival slaan Wim Hogeveen Mannenmode, Boot Koffie en Theater de Speeldoos de handen ineen. Voor één dag - op zaterdag 7 september - creëren zij een ‘pop-up’ terras voor het Cultuur Podium in de Laanstraat. Dit podium staat net als voorgaande jaren op het Amaliaplein; het pleintje waaraan de winkel van Wim Hogeveen Mannenmode gevestigd is.

Op dit speciale ‘pop-up’ Cultuurterras verkoopt en serveert Boot Koffie zijn overheerlijke koffie. Gert-Wim Hoogeveen doet hetzelfde met een selectie uit zijn bijzonder smaakvolle wijnen. Speciaal voor het Cultureel Festival serveert Theater de Speeldoos bij iedere kop koffie van Boot het ‘Speeldoos-chocolaatje’ en bij ieder glas wijn van Wim Hogeveen een gratis portie nootjes. Bij de kraam van het theater kunnen kinderen gratis limonade afhalen. Kortom, iedereen kan zich lekker installeren op het terras en volop genieten van de optredens op het podium.

Theaterdirecteur Tom van der Poel: “Leuk om op deze manier samen te werken en daarmee de verbinding met de winkeliers en het centrum te maken. Ik kijk er naar uit. Sowieso leuk om met deze partners samen te werken. Zo schenken wij in ons theatercafé al jaren de koffie van Boot en gaat Gert-Wim komend seizoen nieuwe bedrijfskleding voor de horeca verzorgen.”

Op het Cultuur Podium zijn op zaterdag 7 september van 11.00-17.00 uur optredens van lokale en regionale artiesten. Voor de kinderen is er Poppentheater Jodokus en een sprookje over Prins Zes. Daarnaast zijn er diverse optredens. Van Vocalgroep Esperanto tot een muzikantengroep uit Syrië en van prachtige luistermuziek van Kozzeltov tot The Lyrical Twins uit Velsen. Het volledige programma is terug te vinden op cultureelfestival.nl/programma.

Wie het Cultureel Festival bezoekt kan na het rondje Pekingtuin neerploffen op het Cultuurterras en genieten van theater en muziek onder het genot van een hapje en een drankje!

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies