Drukbezocht jubileumfeest een groot succes

Na maanden van voorbereiding vond op zondag 8 september 2024 eindelijk de feestelijke aftrap van ons jubileumjaar plaats. Op deze prachtige nazomerdag stelden we ons theater open voor iedereen die ons 50-jarig bestaan met ons mee wilde vieren. Het jubileumseizoen werd om 13:00 uur officieel geopend door directeur Tom van der Poel en Burgemeester Mark Röell, die speciaal met de Vorstelijk Baarn Express bij het gemeentehuis werd opgehaald. En toen barstte het feest los!

Bezoekers werden bij de entree feestelijk ontvangen door DJ 'Play it again Sem' en een heerlijk gratis ijsje van IJs van Oranje. In het hele theater waren de hele middag veel verschillende activiteiten te bezoeken voor jong en oud, zoals open repetities van het Dagkoor Baarn en Toneelgroep Karakter, open lessen van jeugdtheaterschool Marmelijn en Muziek op Schoot en workshops van dansschool Marut Jorquera. Kinderen konden hun hart ophalen bij de razend populaire Meet & Greet met Woezel & Pip, of zich mooi laten maken met schmink en haarveren, en Muziekschool Baarn verzorgde de hele middag fantastische muziekoptredens in het Theatercafé.

Met ruim 1500 bezoekers overtrof deze dag onze verwachtingen. Theater de Speeldoos was letterlijk hét bruisende middelpunt van Baarn en omgeving! Wij zijn er trots op dat wij met onze creatieve medegebruikers van het theater dit succesvolle festival hebben weten neer te zetten en hebben kunnen laten zien hoe belangrijk en waardevol cultuur is. Het was echt een feest voor én door Baarn. Deze aftrap belooft veel goeds. Wij kijken uit naar een prachtig jubileumseizoen!