How to make millions before grandma dies (9+)

De ongekende publiekshit in Azië
di 26 nov 20:15 - 22:55
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
di 26 nov
20:15 - 22:55

Het innemende How to Make Millions Before Grandma Dies is een ongekende publiekshit in Azië en toont op zeer ontroerende wijze de waarde, maar ook de complexiteit van familierelaties.

Wanneer de oma van de luie, werkeloze gamer M ziek wordt, realiseert hij zich dat hij niet veel aandacht aan haar heeft besteed. In een poging het contact met haar te herstellen en daarmee aanspraak te maken op haar erfenis, gaat hij voor haar zorgen. Maar naarmate ze meer tijd samen doorbrengen, ontstaat er langzaam maar zeker een verrassende band die de brug slaat tussen twee totaal verschillende generaties.

 

How to Make Millions Before Grandma Dies speelt zich af in het bruisende Bangkok en breekt in Azië alle records. De bestverkopende Thaise film aller tijden roert de vele kijkers zo tot tranen, dat zij massaal emotionele video’s van zichzelf delen op TikTok voor en na het kijken van de film.

 

“Charmeert en ontroert” - De Volkskrant (★★★★)


“Een fijngevoelig scenario, vol mooie, nuchtere observaties en geweldige chemie tussen de hoofdrolspelers” - VPRO (★★★★)

 

How to make millions before grandma dies (9+)
Regie
Pat Boonnitipat
Cast
Putthipong Assaratanakul, Usha Seamkhum
Speelduur
127 min
Taal
Thai
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst

Deze film wordt met pauze vertoond. 

Grote kans dat je de zaal van deze megahit met rode ogen verlaat

NRC ★★★★