Shirma Rouse & The Fratelli's

Dinerconcert 50-jarig jubileum
Nieuw in de verkoop!
zo 16 mrt 16:00 - 21:00
zo 16 mrt
16:00 - 21:00
  • zo 16 mrt
    16:00 - 21:00
    Pauze 16:45
    Theaterzaal

Vier het 50-jarig jubileum van Theater de Speeldoos met een speciaal dinerconcert van Shirma Rouse & The Fratelli's!

We nodigen je van harte uit voor een unieke en onvergetelijke avond. Ter ere van ons 50-jarig bestaan hebben we iets heel speciaals voor je in petto: een exclusief dinerconcert met niemand minder dan Shirma Rouse!

Shirma Rouse, bekend om haar krachtige stem en sprankelende persoonlijkheid, zal niet alleen zorgen voor een spectaculaire muzikale ervaring, maar ook voor een culinaire traktatie! De Nederlandse Aretha Franklin is namelijk niet alleen een vocaal wonder, maar kan ook nog eens geweldig koken. Shirma gaat op 16 maart zelf de keuken in om heerlijke gerechten uit de Caribische keuken voor je te bereiden. Dit is dé kans om te genieten van haar muzikale talent én van haar kookkunsten.

Het concert start om 16:00 uur in de Theaterzaal, gevolgd door een uitgebreid 3-gangen diner om 18:00 uur. Tijdens en na het diner kan er genoten worden van muziek in het Theatercafé. Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met ons het 50-jarig jubileum van Theater de Speeldoos te vieren. Het belooft een avond vol muziek, heerlijk eten en gezelligheid te worden!


Heb je een allergie of ben je vegetariër? Stuur een mail naar maarten@speeldoosbaarn.nl