Beetlejuice Beetlejuice (12+)

Halloween Fright Night
Herfstvakantietip!
do 31 okt 18:30 - 20:45
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst
do 31 okt
18:30 - 20:45

Kom op Halloween griezelen in de Speeldoos met Beetlejuice Beetlejuice! In de herfstvakantie is het vervolg op de klassieker van Tim Burton te zien. Geniet bij binnenkomst van het gratis welkomstdrankje de Bloody Beetlejuice en maak kans op een spooky prijzenpakket. Durf jij het aan? Kom verkleed, laat iedereen schrikken maar zeg niet drie keer zijn naam!

Na een onverwachte tragedie in de familie keren drie generaties van de familie Deetz terug naar Winter River. Lydia (Winona Ryder) is nog steeds getraumatiseerd door de gebeurtenissen van jaren geleden en de capriolen van Beetlejuice. Als haar opstandige tienerdochter Astrid (Jenna Ortega) op zolder de mysterieuze maquette van het stadje ontdekt, moet Lydia haar angst onder ogen komen. Om haar dochter te redden, moet Lydia de hulp inschakelen van Beetlejuice en samen trotseren zij de onderwereld.

 

Het theatercafé is ondergedompeld in Halloweensferen, je krijgt bij binnenkomst een spooky welkomstdrankje en elke bezoeker maakt automatisch kans op een prijzenpakket met twee gratis vrijkaarten voor een film naar keuze. Reserveer alvast jouw kaarten en vier Halloween in Theater de Speeldoos Baarn!

Beetlejuice Beetlejuice (12+)
Regie
Tim Burton
Cast
Michael Keaton, Catherine O’Hara, Winona Ryder, Justin Theroux, Jenna Ortega, Arthur Conti, Monica Bellucci, Willem Dafoe
Speelduur
104 min
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst

Deze film wordt met pauze vertoond.