Tis Hier Geen Hotel 3 (try-out)

Dianne Liesker, Ellen Dikker en Hanneke Drenth
za 31 mei 20:15
za 31 mei
20:15
  • za 31 mei
    20:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

(Over)Leven met pubers

Ze zijn weer terug! Na het succes van Tis Hier Geen Hotel 1 en 2 is het nu tijd voor deel 3. Want onze pubers kunnen heel goed zelfstandig een bijbaantje regelen, feilloos hun belastingformulieren invullen en zorgtoeslag aanvragen, maar hun was gooien ze nog steeds náást de wasmand.

Nu de pubers ouder worden, komen er nieuwe issues bij. Van indrinken met vodka martini tot het piepen en kraken van het bed in de kamer naast je. Helaas begrijpen die hormonale huisgenoten niet waarom jij daar een probleem mee hebt. Echt ‘cringe’ vinden ze en dat begrijpen wij ouders dan weer niet. Gelukkig hebben we ook aanwas van prille pubers, dus is er volop ruimte voor zoiets onschuldigs als de Eerste Balhaar.

Tis Hier Geen Hotel 3 is een herkenbare en humoristische voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Gebaseerd op het populaire platform tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

 

 

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

Credits

Fotograaf: Mark Engelen