THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theaterfeest • Opening seizoen 2016 - 2017

FEESTELIJKE OPENING VAN CULTURELE SEIZOEN

Zaterdag 10 september 2016 is ons Theaterfeest. De spetterende opening van ons theaterseizoen met een borrel in 'American Style', open dag van de Volksuniversiteit en ’s avonds optredens van musicalartiesten!

 A0 poster Theaterfeest  IMG 3098 nieuw

THEATERFEEST
Vanaf 16.30 uur is er live muziek en binnen en buiten wordt feestgevierd in ‘American style’. Wij nodigen iedereen uit erbij te zijn en eigen hapjes en drankjes mee te nemen. Het middagprogramma vormt gelijk ook de opening van het cursusjaar van de Volksuniversiteit Baarn. De medewerkers en docenten presenteren hun cursussen, workshops en lezingen met toepasselijke hapjes en ze vertellen graag over hun aanbod.

UITNODIGING
Alle Baarnaars worden uitgenodigd om het glas te heffen op het nieuwe theaterseizoen van Theater de Speeldoos en alles te horen over het cursusjaar van de Volksuniversiteit. Voor de jongste theaterbezoekers is er een springkussen en zijn er kinderactiviteiten in samenwerking met Kinderopvang Baarn. Het middagprogramma is gratis toegankelijk. En om het feest compleet te maken, kunnen kinderen een overheerlijke ijsje afhalen bij het ijskarretje van ijskarretje.com!LOGO Kinderopvang Baarn 300x125

MUSICAL JUKEBOX 2016
Na het succes van vorig jaar is er ’s avonds een nieuwe Musical Jukebox. Musicalsterren Joke de Kruijf, Fred Butter en Sophie Veldhuizen zingen bekende Nederlandse musicalhits. De sing-a-long wordt gepresenteerd door Kevin van den Berg. 
Bestel hier direct uw kaarten voor de avond met een Hollands thema!

 LOGO VUenSPEELDOOS 2016 2017

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies