THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theater de Speeldoos Baarn prijst zich erg gelukkig met de particulieren en bedrijven die ons financieel ondersteunen. Het blijft iedere keer weer een uitdaging om het financiële plaatje rond te krijgen. Om onze werkzaamheden op de huidige wijze te kunnen blijven voortzetten zijn wij continu op zoek naar de steun van sponsors, maar ook die van vrijwilligers. Wilt u ons daarin steunen?

Steun ons

Theater de Speeldoos Baarn ontvangt jaarlijks duizenden theater- en filmliefhebbers en biedt hen een afwisselend programma van hoge kwaliteit. Met Podium Xtra bieden wij een podium voor iedereen.

Cultuur vormt een waardevolle toevoeging in ons leven. Het zet aan tot nadenken, prikkelt, ontroert, laat ons lachen en brengt mensen bij elkaar.

Ons doel is het cultureel podium voor Baarn en omgeving te behouden. Wilt u ons daarin steunen? Graag!

Ons steunen kan op de volgende manieren:

Particulier
o    met een periodieke gift als Vriend, in de Culturele Kring of als Culturele Ambassadeur
Wanneer u 5 jaar of meer minimaal € 150,- per jaar schenkt, schenkt u fiscaal extra voordelig. Hier vindt u meer informatie over de Geefwet en onze Culturele ANBI status.

o    met een eenmalige gift
Uiteraard is een eenmalige financiële bijdrage ook zeer welkom. Uw bijdrage kunt u overmaken op IBAN NL68 RABO 0110 043391 t.n.v. Stichting de Speeldoos o.v.v. Donatie.

o    En natuurlijk steunt u ons als bezoeker van onze voorstellingen, films, Live Stream Opera of Podium Xtra en wanneer u in ons theatercafé geniet van een heerlijke kopje koffie of een ander drankje!

Zakelijk
o    Als sponsor bij de Culturele Business Club voor minimaal € 1.000 per jaar
o    Als Cultureel Hoofsponsor voor minimaal € 10.000 per jaar
o    Door onze zakelijke en culturele faciliteiten te gebruiken of anderen in uw omgeving te attenderen op ons podium.

Uw steun maakt het verschil!

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies