THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Regeling geannuleerde voorstellingen

Regeling geannuleerde voorstellingen

Theater de Speeldoos heeft zich aangesloten bij de landelijke campagne Bewaar je Ticket.

Is uw voorstelling geannuleerd? Dan zijn er 3 mogelijkheden:
1. Ontvang het bestede bedrag als een online voucher/tegoedbon voor een toekomstige voorstelling
2. Doneer je ticket(s) - Graag zelfs!
3. Vraag restitutie

Hieronder wordt deze 3 opties toegelicht, maar eerst nog even dit:

Consumenten hebben het recht om geld terug te vragen. Deze ticketregeling is echter niet voor niets opgezet: culturele instellingen kunnen failliet gaan als iedereen dat doet. Dat geldt ook voor Theater de Speeldoos. Met een voucher of een donatie helpt u de economische klap van de effecten in de culturele sector op te vangen. Hierdoor kan er weer volop gewerkt worden aan nieuwe evenementen in de toekomst. Het spreekt voor zich dat uw toestemming voor een voucher/tegoed of uw eventuele donatie ons erg zou helpen in deze financieel lastige tijd. Theater de Speeldoos kan alle steun in deze tijd heel goed gebruiken!

Kaartkopers van geannuleerde voorstellingen zijn per e-mail geïnformeerd over de vervolgstappen. Heeft u de mail gemist of eventueel niets gehoord en had u kaarten voor een van bovengenoemde, geannuleerde voorstellingen? Dan heeft u de keuze uit onderstaande 3 opties.


ANNULERING - OPTIE 1 - VOUCHER/TEGOED

Ontvang het bestede bedrag als een online voucher/tegoedbon voor een willekeurige toekomstige voorstelling.

Heeft u de kaarten voor een geannuleerde voorstelling via onze website gekocht? Doe dan het volgende:

1. Klik hier en log in op uw account (MIJN ACCOUNT)
2. Vink de volgende optie aan die u vanzelf onderaan uw gegevens ziet staan:
Hierbij geef ik toestemming voor het omzetten van al mijn ticket(s) van de geannuleerde voorstelling(en) i.v.m. het coronavirus naar een tegoedbon
3. Dit tegoed staat een paar dagen later (max. een week later) gekoppeld aan uw account en is 15 maanden geldig vanaf het moment dat het tegoed aan uw account is toegekend. U vindt uw tegoed terug onder MIJN ACCOUNT, onder TEGOEDEN (in het drop-down menu)
4. Bij een volgende aankoop van theater- of filmkaarten via onze website is dit tegoed online besteedbaar; geheel of in delen. Dat kan ook aan de theaterkassa voor u in orde gemaakt worden bij een volgende aankoop.

Uw geannuleerde kaarten omzetten in een tegoed kan uiterlijk t/m maandag 1 juni 2020.

Let op: Bij geven van toestemming voor een tegoed worden alle kaarten van de voorstelling(en) die u gekocht heeft en die geannuleerd zijn omgezet naar een TEGOED. Indien uw tegoed eenmaal op uw account is bijgeschreven, kunt u dit niet meer ongedaan maken.

Goed nieuws! Voor theaterseizoen 2020-2021 hebben wij weer een fantastisch gevarieerd aanbod geprogrammeerd staan. Helaas kunnen wij op dit moment nog niet met het programma naar buiten komen, maar we kunnen wel alvast verklappen dat Youp van ’t Hek, Peter Pannekoek en Wim Kieft op het programma staan! En maakt u zich geen zorgen: het programma is uitgebreider en gevarieerder dan ooit met voor elk wat wils! U kunt het tegoed overigens ook besteden aan filmkaarten.

Heeft u de kaarten voor de geannuleerde voorstelling via onze theaterkassa gekocht? Doe dan het volgende:

  • Mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl of bel met de theaterkassa (035-541 80 50) op een van onderstaande tijden. Onze kassamedewerker maakt dit dan voor u in orde.

MA 4 MEI - 10:00-12:00 U
WO 6 MEI - 10:00-12:00 U
MA 11 MEI - 10:00-12:00 U

Uw geannuleerde kaarten omzetten in een tegoed kan uiterlijk t/m maandag 1 juni 2020.

*****

ANNULERING - OPTIE 2 - DONATIE

Doneer je ticket(s) - Heel graag!

Aan wie doneer ik?
Uw donaties zijn meer dan welkom in deze financieel lastige tijd! Uw donatie zal deels aan ons theater ten goede komen, maar ook deels aan de artiest en zijn/haar impresariaat. In de theaterbranche wordt nog overleg gevoerd over de verdeling van het gedoneerde geld, zodat dit zo eerlijk mogelijk wordt verdeeld.

Wilt u het bedrag van de door u gekochte kaarten van de geannuleerde voorstelling(en) doneren? Heel graag! Stuur dan een mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl o.v.v. uw naam, de voorstelling(en) en het aantal gekochte kaarten en uw intentie tot doneren. Graag horen wij van u voor maandag 1 juni 2020.

*****

ANNULERING - OPTIE 3 - RESTITUTIE

U heeft het recht om geld terug te vragen. Echter, als iedereen dat doet zullen culturele instellingen failliet kunnen gaan. Dat geldt ook voor Theater de Speeldoos. Het spreekt voor zich dat deze optie daarom niet onze voorkeur heeft in deze financieel lastige tijd. Maar het is uiteraard uw goed recht om dat toch te doen. Alle begrip hiervoor, want ook u heeft wellicht financiële zorgen.

Wilt u het bedrag van de door u gekochte kaarten van de geannuleerde voorstelling(en) retour ontvangen? Stuur dan een mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl o.v.v. uw naam, de voorstelling en het aantal gekochte kaarten en uw verzoek tot restitutie. Graag horen wij van u voor maandag 1 juni 2020. Wij streven ernaar het door u betaalde bedrag (incl. eventueel betaalde reserveringskosten) zo spoedig mogelijk aan u over te maken; maar uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 3 maanden.

VRAGEN?

Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor VEELGESTELDE VRAGEN.
Zit uw vraag er niet bij? Mail dan naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl

Ook hebben wij een speciaal telefonisch spreekuur opgezet om al uw vragen omtrent de gevolgen van de coronacrisis te beantwoorden. U kunt daarvoor bellen met 035 - 541 80 50 op de volgende momenten:

MA 4 MEI - 10:00-12:00 U
WO 6 MEI - 10:00-12:00 U
MA 11 MEI - 10:00-12:00 U


 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies