THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer

Heeft u zich altijd al een keer VIP willen voelen? Vanaf nu kan dat! Ons theater lanceert namelijk samen met partner Volvo Buitenweg het SPEELDOOS VIP VERVOER voor inwoners uit BAARN en SOEST. Deze service wordt maandelijks op zaterdagavond aangeboden.Logo Volvo Vestigingen Iron ZWART 250x100

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn helaas alle voorstellingen t/m eind mei 2020 geannuleerd. Daarom kunnen wij ons publiek ook het Speeldoos VIP Vervoer niet langer aanbieden. Maar goed nieuws: in seizoen 2020-2021 gaan wij samen met partner Volvo Buitenweg door met deze service !

Hoe werkt 't?
U boekt kaarten voor een van bovengenoemde voorstellingen in ons theater (of u heeft hier al kaarten voor) en vraagt via onderstaand invulformulier het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. U wordt dan thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer door hem thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor u een tafeltje gereserveerd en ontvangt u voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie of thee en na afloop een drankje naar keuze.

LET OP: een aanvraag is nog geen garantie op dit VIP Vervoer!

Vrienden hebben Voorrang!
Vrienden van ons theater hebben nét dat streepje voor. Uit de aanvragen selecteren wij eerst onze Vrienden voor de loting. Zijn er geen aanmeldingen van Vrienden? Dan maakt iemand anders uit ons theaterpubliek kans op het VIP Vervoer. 
Vriend Worden? Klik hier voor alle voordelen en aanmelden

 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies