THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theater & Meer
Theater de Speeldoos Baarn is het theater en cultureel kloppend hart van Baarn; centraal gelegen in ons land. Naast onze theatervoorstellingen biedt ons theater nog veel meer.

Warme, gastvrije sfeer
Ons theater staat bekend om zijn warme 'rode pluche' theatersfeer en zijn sfeervolle theatercafé. Het verzorgen van een totaal avondje uit in een warme, gezellige omgeving staat bij ons hoog in het vaandel.

Organisatie

Missie

Theater de Speeldoos Baarn biedt naast een gevarieerd professioneel theater- en filmaanbod ook een podium aan culturele Baarnse verenigingen en lokale culturele- & sociaal-maatschappelijke initiatieven. Een gastvrije, inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud waar men in de rode pluche theatersfeer zowel kan creëren als recreëren. Theater de Speeldoos Baarn speelt op geheel eigen wijze met haar aanbod in op behoeften van inwoners van Baarn en landelijke trends en ontwikkelingen.

Visie

Theater de Speeldoos Baarn heeft als visie dat cultuur creëren en recreëren in een culturele, inspirerende omgeving een verbindende werking heeft tussen mensen. Wij vinden het belangrijk om midden in de Baarnse gemeenschap een cultureel-maatschappelijk podium te bieden, een ontmoetingsplek te zijn voor jong en oud, waar ruimte is voor activiteiten en waar wordt ingespeeld op hetgeen de bevolking van Baarn beweegt en verbindt. 
In een snel veranderende samenleving vinden wij het van wezenlijk belang om in dialoog te blijven met de buitenwereld en dit te vertalen in ons aanbod, daarbij gebruikmakend van nieuwe technologische ontwikkelingen. Kwaliteit in ons aanbod vinden wij essentieel.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies