THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theater & Meer
Theater de Speeldoos Baarn is het theater en cultureel kloppend hart van Baarn; centraal gelegen in ons land. Naast onze theatervoorstellingen biedt ons theater nog veel meer.

Warme, gastvrije sfeer
Ons theater staat bekend om zijn warme 'rode pluche' theatersfeer en zijn sfeervolle theatercafé. Het verzorgen van een totaal avondje uit in een warme, gezellige omgeving staat bij ons hoog in het vaandel.

Missie & visie

Missie

Theater de Speeldoos Baarn wil naast een gevarieerd professioneel theater- en filmaanbod ook een podium bieden aan culturele Baarnse verenigingen en lokale culturele- & sociaal-maatschappelijke initiatieven. Een professioneel cultureel centrum, waar jong en oud uit alle lagen van de samenleving in een gastvrije, verrassende en inspirerende omgeving elkaar ontmoeten en geïnspireerd raken. Theater de Speeldoos Baarn vervult met haar podium een centrale en verbindende rol in de gemeente Baarn en creëert zo een meerwaarde voor de lokale bevolking. 

Visie

Het beoefenen en beleven van cultuur in een cultureel inspirerende omgeving heeft een verbindende werking tussen mensen en bevordert daarmee een gevoel van wederzijdse betrokkenheid. De aanwezigheid van een theater met een podium voor zowel professionele- als amateurkunst levert een meerwaarde aan het leef-en vestigingsklimaat van een gemeente (en dient daarmee ook een indirect economisch belang voor die gemeente). In een snel veranderende samenleving vinden wij het van wezenlijk belang om in dialoog te blijven met de buitenwereld en waar nodig dit te vertalen in ons aanbod, daarbij gebruikmakend van de ons ter beschikking staande middelen en faciliteiten.

 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies