THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Nieuwe Wall of Fame

Op zondagmiddag 27 OKT werd in Theater de Speeldoos de nieuwe ‘Wall of Fame’ officieel geopend. Zanger/acteur Charly Luske verrichtte de openingshandeling samen met portretfotografe Lilianne Vloet, in het bijzijn van theaterdirecteur Tom van der Poel en het aanwezige publiek.

Deze nieuwe Wall of Fame bestaat uit twaalf portretten van artiesten die in het afgelopen seizoen in Theater de Speeldoos hebben opgetreden, gefotografeerd door Lilianne Vloet. Met het neerhalen van een zwart doek openden Charly en Lilianne de fotowand waaraan ook Charly’s portret prijkt.

Lilianne Vloet enthousiast: “Charly Luske was de eerste artiest die ik afgelopen seizoen mocht fotograferen. Erg leuk dat hij nu komt kijken hoe het portret geworden is en de opening wilde verrichten. Het geeft mij zo veel voldoening om deze portretten te maken. Ik ben dan ook heel blij dat Theater de Speeldoos nog een derde serie wil maken. Daar beginnen we volgende week mee.”

De nieuwe twaalf portretten hangen in het theatercafé, aan de wand naast het kleine podium. Een greep uit de artiesten die naast Charly Luske aan de serie hebben meegewerkt: Brigitte Kaandorp, Roué Verveer, Peter Heerschop, Mathilde Santing, Remko Vrijdag en Martine Sandifort. Overigens is de eerste serie portretten van het seizoen ervoor met o.a. Youp van het Hek en Karin Bloemen ook permanent te bekijken in de entree naar de theaterzaal.

Theaterdirecteur Tom van der Poel over het ontstaan van dit initiatief: “De Wall of Fame is tot stand gekomen met het doel Theater de Speeldoos nog meer een eigen karakter te geven, mede op initiatief van Lilianne. De serie is daarom in zwart-wit gefotografeerd met de kleur rood als detail omdat rood pluche kenmerkend is voor ons theater.” Hij voegt nog toe: “Ik was vorig jaar al super enthousiast over de portretten dus ik ben erg blij dat er een tweede serie gekomen is. En dat deze een prominente plek in ons theatercafé heeft gekregen. Bovendien geeft deze Wall of Fame aan welke grote artiesten we wel niet naar ons theater weten te halen. Echt bijzonder zo’n mooi overzicht. Ook deze foto’s blijven permanent hangen dus ons publiek kan er op ieder moment van genieten.”

“Deze tweede serie was ook weer heel leuk om te maken. Het blijft leuk om een kijkje achter de schermen te hebben en acteurs op een andere manier te leren kennen. Ik ben zeker nog lang niet uitgefotografeerd!”, aldus Lilianne.

Bezoektijden
De Wall of Fame is dagelijks tijdens kantooruren te bezichtigen en in de avonduren tijdens theatervoorstellingen en andere activiteiten. De serie portretten is ook terug te vinden op de homepage van deze website.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies