THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theaterkassa sluit op de vrijdagochtend

Vanaf vrijdag 4 oktober zal de theaterkassa niet meer open zijn tussen 10.00 en 12.00 uur. Reden voor de kassasluiting op de vrijdag is de geringe aanloop en de trend dat het publiek steeds vaker haar kaarten online koopt.

Meer dan 80% van de kaartverkoop van Theater de Speeldoos gaat inmiddels online. We volgen daarmee de trend die men bij alle theaters in het land ziet. Daarom is besloten de kassa maar 3 dagen in plaats van 4 dagen open te laten zijn. Gekozen is om de relatief rustige vrijdagochtend te sluiten.

Op maandag, woensdag en donderdag blijft de theaterkassa geopend tussen 10.00 en 12.00 uur voor verkoop en vragen.

Theaterkassa: van contant naar pin
Met ingang van 1 januari 2020 is het aan de theaterkassa uitsluitend nog mogelijk om uw theater- en filmkaarten met uw pinpas af te rekenen. De belangrijkste reden hiervoor is veiligheid.
Indien er geen contant geld meer in de kassa aanwezig is, is dit veiliger voor de kassamedewerker. Daarnaast wordt het werk achter de schermen aanzienlijk efficiënter. Om het publiek te laten wennen aan deze situatie hanteert het theater een overgangsfase en kunt u tot en met december 2019 nog met contant geld kunt afrekenen aan de theaterkassa.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies