THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Nieuws
  • blog
  • Cabaretduo Yentl en de Boer tegelijkertijd in verwachting

Cabaretduo Yentl en de Boer tegelijkertijd in verwachting

19 juli – Yentl Schieman en Christine de Boer van het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer zijn beiden in verwachting. Dat maakte het tweetal vanochtend bekend via Instagram. Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend.

Eerder dit jaar kondigden ze hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. Deze zal worden verplaatst naar het volgende theaterseizoen.

Lacrimosa
De geplande tournee van de voorstelling Lacrimosa is door impresariaat Bos Theaterproducties in z’n geheel omgeboekt naar seizoen 2020-2021. ‘We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd’ schrijven de dames. ‘Iedereen die al een kaartje heeft gekocht wordt deze zomer, of anders uiterlijk in september, benaderd door het theater met een nieuwe datum’.

Yentl en de Boer Na het winnen van de Annie M.G. Schmidtprijs voor hun lied ‘Ik heb een man gekend’ is het hard gegaan met Yentl Schieman en Christine de Boer. Na drie albums, drie succesvolle theatertours én twee zomerconcertreeksen is Yentl en de Boer niet meer weg te denken uit het Nederlandse cabaret en kleinkunstcircuit. Het populaire duo wordt door pers en publiek geprezen om hun kraakheldere samenhang, prachtige liedjes en bizarre fantasie. Hun laatste voorstelling Magie trok ruim 62.000 bezoekers. Daarnaast sleepten ze dit jaar hun tweede nominatie binnen voor de Annie M.G. Schmidtprijs met het nummer ‘Stop de Tijd’.

Voor beide dames betreft het hun eerste kindje.

Voor de kaartkopers:
Het publiek dat kaarten heeft gekocht voor één van de twee voorstellingen is per e-mail geïnformeerd. Na de zomersluiting van Theater de Speeldoos, die duurt tot maandag 2 september, wordt het publiek verder geïnformeerd over nieuwe speeldata. Theater de Speeldoos Baarn kiest ervoor het kaartgeld terug te storten. U wordt geïnformeerd zodra de nieuwe data bekend zijn en in de verkoop gaan. 

Online gekochte kaarten worden teruggestort vanaf ons betaalplatform Buckaroo op de rekening waarmee indertijd de kaarten zijn afgerekend.

Indien u de kaarten online heeft afgerekend met de Podium Cadeaukaart of u de kaarten aan de theaterkassa heeft gekocht, wordt het kaartgeld naar u teruggestort door onze financiële administratie.

Mogelijk hebben wij geen bankrekeningnummer van u. Wij verzoeken u dan vriendelijk uw bankrekeningnummer aan ons door te geven via theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.

Vanwege de vakantieperiode zal de terugbetaling van de kaarten na onze zomersluiting plaatsvinden. De administratieve afhandeling vergt enige tijd. Wij streven er naar alle terugbetalingen uiterlijk 11 september afgehandeld te hebben.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies