THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Uitreiking theaterbrochure aan Guido Weijers

Afgelopen vrijdag bracht theaterdirecteur Tom van der Poel een bezoekje aan Guido Weijers in Houten, waar hij die avond met zijn Masterclass Geluk op de planken stond. Tom overhandigde Guido een exemplaar van de nieuwe theaterbrochure, waar Guido prominent op de cover staat.

“Het is een traditie in Theater de Speeldoos om een theaterbrochure uit te reiken aan de artiest die op de voorkant staat. Zo hebben we in het verleden al een exemplaar uitgereikt aan Youp van 't Hek, Brigitte Kaandorp en Angela Groothuizen. We vinden het geweldig dat het ook dit jaar weer gelukt is een theaterbrochure aan Guido te geven.” aldus Tom van der Poel.

Ook Guido was blij met het plekje op de cover en plaatste trots een aantal foto’s met de theaterbrochure op social media. Op de vraag of hij Baarn en het Baarnse theater kent antwoordde hij: “Na volgend jaar wel!”

Op maandag 6 mei startte de voorverkoop voor Vrienden van Theater de Speeldoos Baarn. Vanaf maandag 13 mei is het voor het overige publiek mogelijk kaarten te bestellen voor theaterseizoen 2019-2020. Wie de brochure niet via de post heeft ontvangen kan vanaf maandag 13 mei een exemplaar afhalen in het theater.

OP ZA 16 MEI 2020 is Guido Weijers te zien met Masterclass Geluk (reprise).

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies