THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Pieter Derks te zien in nieuwe seizoen!

Onlangs kondigden wij al de komst van Guido Weijers en Ellen ten Damme aan. Vandaag mogen bekendmaken dat ook cabaretier Pieter Derks te zien is in het nieuwe theaterseizoen. Op vrijdag 6 december staat hij in bij ons in het theater met zijn voorstelling Voor wat het waard is.

Derks was al drie keer eerder te gast bij ons, met zijn voorstellingen Van Nature, Zo goed als nieuw en Spot. Het Baarnse publiek heeft de jonge cabaretier in het hart gesloten. We zijn daarom erg blij met de komst van Pieter en zijn voorstelling Voor wat het waard is.

Voor wat het waard is
Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond. Om de dag erna te bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Theaterdirecteur Tom van der Poel: “Ik ben heel benieuwd naar de voorstelling van Pieter Derks. Hij heeft een unieke kijk op de wereld en zijn humor spreekt mij erg aan. Wat mij betreft is deze voorstelling een echte aanrader.”

Bestel eerder, word Vriend!
Het theater verwacht dat de belangstelling voor de voorstelling van Pieter Derks groot zal zijn. Publiek dat kans wil maken op kaarten voor deze voorstelling en nog geen Vriend is, doet er verstandig aan om Vriend te worden.

Vrienden hebben Voordeel
Voor minimaal € 35,- per jaar is men al Vriend van Theater de Speeldoos (per huisadres). Daar geeft het theater ook iets voor terug. Eerder kunnen bestellen is één van de voordelen. Ook ontvangen nieuwe Vrienden bij aanmelding eenmalig een filmvoucher voor 2 filmvrijkaarten, te besteden aan een film naar keuze. Vrienden van het theater worden daarnaast ook uitgenodigd voor de jaarlijkse, feestelijke Vriendenavond.

Start Vriendenverkoop
Vrienden kunnen vanaf maandag 6 mei 10.00 uur hun kaarten bestellen voor alle voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. Dit kan zowel via de website als aan de theaterkassa. De jaarlijkse Vriendenavond vindt dit jaar plaats op woensdag 1 mei. Op deze avond krijgen Vrienden van het theater een feestelijk voorproefje van het nieuwe theaterseizoen.

Aanmelden als Vriend
Aanmelden kan via speeldoosbaarn.nl/vrienden of door het invullen van een vriendenformulier dat af te halen is in het theater.

Start reguliere kaartverkoop
Voor het reguliere theaterpubliek start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen op maandag 13 mei om 10.00 uur, zowel online als aan de theaterkassa.

Voor meer informatie over Pieter Derks zijn voorstelling Voor wat het waard is, ga naar de voorstellingspagina.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies