THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Ellen ten Damme in seizoen 2019-2020!

Komend theaterseizoen staat multi-talent Ellen ten Damme op de Baarnse planken. De veelzijdige zangeres, circusartieste, danseres en actrice komt op woensdag 6 november 2019 naar Theater de Speeldoos.

Uitverkochte zalen voor Ellen ten Damme. Deze Nederlandse troubadour met haar karakter vol tegenstrijdigheden weet hoe je een show neerzet. Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, niet uitblijven. Komend theaterseizoen gaat Ellen ten Damme daarom samen met The Magpie Orchestra en route, waarbij zij ook naar Baarn afreizen.

Casablanca
Samen met haar 8-koppige band The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek uit oude culturen. Met muziek van onder anderen Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Casablanca vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!”

Theaterdirecteur Tom van der Poel: “Ieder seizoen weer kunnen we trots zijn op een aantal grote artiesten die ons theater aandoen. Bijzonder trots ben ik op de komst van Ellen ten Damme. Zij weet als geen ander een show neer te zetten dat met niets of niemand te vergelijken is. Haar shows hebben zo’n grote reputatie, ik verwacht dan ook dat de verkoop van de voorstelling Casablanca hard gaat” aldus Van der Poel.

Bestel eerder, word Vriend!
Het theater verwacht dat de belangstelling voor de voorstelling van Ellen ten Damme groot zal zijn. Publiek dat kans wil maken op kaarten voor deze voorstelling en nog geen Vriend is, doet er verstandig aan om Vriend te worden.

Vrienden hebben Voordeel
Voor minimaal € 35,- per jaar is men al Vriend van Theater de Speeldoos (per huisadres). Daar geeft het theater ook iets voor terug. Eerder kunnen bestellen is één van de voordelen. Ook ontvangen nieuwe Vrienden bij aanmelding eenmalig een filmvoucher voor 2 filmvrijkaarten, te besteden aan een film naar keuze. Vrienden van het theater worden daarnaast ook uitgenodigd voor de jaarlijkse, feestelijke Vriendenavond.

Start Vriendenverkoop
Vrienden kunnen vanaf maandag 6 mei 10.00 uur hun kaarten bestellen voor alle voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. Dit kan zowel via de website als aan de theaterkassa. De jaarlijkse Vriendenavond vindt dit jaar plaats op woensdag 1 mei. Op deze avond krijgen Vrienden van het theater een feestelijk voorproefje van het nieuwe theaterseizoen.

Aanmelden als Vriend
Aanmelden kan via speeldoosbaarn.nl/vrienden of door het invullen van een vriendenformulier dat af te halen is in het theater.

Start reguliere kaartverkoop
Voor het reguliere theaterpubliek start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen op maandag 13 mei om 10.00 uur, zowel online als aan de theaterkassa.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies