THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Guido Weijers in theaterseizoen 2019-2020!

Hij won in 2000 Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’, toerde met 6 reguliere theatervoorstellingen door het land en zijn shows waren te zien bij de VARA, SBS, KRO en RTL4. Tussen 2006 en 2018 speelde hij maar liefst negen keer ‘De Oudejaarsconference’. Guido Weijers is op dreef! Goed nieuws, want in het nieuwe theaterseizoen komt Guido Weijers naar Theater de Speeldoos.

Guido Weijers’ Masterclass Geluk
Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over 'geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Kortom, een vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk. Het is geen cabaret, maar wel grappig!

Theaterdirecteur Tom van der Poel: “Ik ben blij dat het gelukt is om Guido Weijers voor het nieuwe theaterseizoen te boeken. Het is de eerste keer dat hij naar Baarn komt. Zijn eerste Masterclass Geluk was een enorme hit in theaterland. Ik verwacht dat de kaartverkoop van deze nieuwe masterclass ook erg hard zal gaan. Des te meer reden om Vriend van Theater de Speeldoos te worden.”

Bestel eerder, word Vriend!
Het theater verwacht dat de belangstelling voor Guido Weijers’ masterclass groot zal zijn. Publiek dat kans wil maken op kaarten voor deze voorstelling en nog geen Vriend is, doet er verstandig aan om Vriend te worden.

Start Vriendenverkoop

Vrienden kunnen vanaf maandag 6 mei 10.00 uur hun kaarten bestellen voor alle voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. Dit kan zowel via de website als aan de theaterkassa. De jaarlijkse Vriendenavond vindt dit jaar plaats op woensdag 1 mei. Op deze avond krijgen Vrienden van het theater een feestelijk voorproefje van het nieuwe theaterseizoen.

Vrienden hebben Voordeel
Voor minimaal € 35,- per jaar is men al Vriend van Theater de Speeldoos (per huisadres). Daar geeft het theater ook iets voor terug. Eerder kunnen bestellen is één van de voordelen. Ook ontvangen nieuwe Vrienden bij aanmelding eenmalig een filmvoucher voor 2 filmvrijkaarten, te besteden aan een film naar keuze. Vrienden van het theater worden daarnaast ook uitgenodigd voor de jaarlijkse, feestelijke Vriendenavond.

Aanmelden als Vriend
Aanmelden kan via speeldoosbaarn.nl/vrienden of door het invullen van een vriendenformulier dat af te halen is in het theater.

Start reguliere kaartverkoop
Voor het reguliere theaterpubliek start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen op maandag 13 mei om 10.00 uur, zowel online als aan de theaterkassa.

Bezoek de voorstellingspagina voor meer informatie over de Masterclass Geluk

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies