THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Youp van 't Hek

Op 27 september 2017 stond Youp van ’t Hek in ons theater met de try-out van zijn oudejaarsconference 2017, Een vloek en een zucht. Ruim 30 jaar geleden vond zijn allereerste première in ons theater plaats. We verrasten hem met een ingelijste foto van toen. In de afgelopen jaren heeft Youp vaker in ons theater opgetreden. Foto: Lilianne Vloet.

Terug van weggeweest
Mijn eerste echte première was hier! In Baarn! In de Speeldoos.”, zijn Youps eigen woorden die op de foto uit de 80-er jaren prijken. Deze foto hangt al zo’n 30 jaar ingelijst in ons theater en kreeg Youp van 't Hek mee als kado.

Indertijd trad hij twee avonden op voor een uitverkochte zaal met de try-out van zijn toenmalige voorstelling Hond op het ijs. Dat maakt zijn optreden in 2006 in Baarn zijn derde. En 11 jaar later - in september 2017 - stond Van ’t Hek opnieuw in Theater de Speeldoos met de try-out van zijn nieuwe, en alweer negende, oudejaarsconference, Een vloek en een zucht.

Foto: Lilianne Vloet

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies