THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Samenwerking met Openluchttheater Cabrio

Het Baarnse theater en het Soester openluchttheater hebben onlangs de handen ineengeslagen om tot een nauwe samenwerking te komen op een aantal gebieden.

Pink Floyd zomerwinactie
Het eerste succesvolle voorbeeld van de samenwerking is de recente promotie van elkaars film en voorstelling rondom ‘Pink Floyd’ a.s. september. Theater de Speeldoos vertoont dan de Concertfilm David Gilmour Live at Pompeii en Cabrio heeft eind september een tribute to 50 jaar Pink Floyd op de planken van het openluchttheater staan. De twee theaters hadden rondom beide events een leuke zomerwinactie opgezet.

De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Niet gewonnen? Ga voor kaartjes voor de Pink Floyd tribute naar www.cabriosoest.nl en voor de concertfilm naar http://bit.ly/2tQIg1h

Samenwerking Soest en Baarn op gebied van kunst & cultuur
Om de samenwerking op een symbolische manier te onderstrepen, wisselden de Baarnse theaterdirecteur Peter Joziasse en Cabrio-voorzitter Emil Los afgelopen maandag 3 juli de wederzijdse theaterbrochures uit. Joziasse: “Ik vind het belangrijk dat Soest en Baarn meer gaan samenwerken op het gebied van kunst en cultuur. Dit is een eerste stap daarin. Ik ga privé sowieso deze zomer zeker een keer naar een voorstelling in Cabrio. Ik zie leuke dingen in de programmering waar ik graag van ga genieten in de openlucht.”

Los: “Dit is een mooie stap om de inwoners van zowel Baarn als Soest nog beter te informeren over al die mooie voorstellingen die gedurende het hele jaar worden aangeboden!”

De zomervakantie is in aantocht; Theater de Speeldoos in Baarn sluit op vrijdag 7 juli haar deuren. Cabrio in Soest daarentegen biedt deze zomer weer een nieuw en bruisend programma. In september zijn de rollen omgedraaid. Dan draagt Cabrio het stokje weer over aan Theater de Speeldoos dat zich dan opmaakt voor een veelbelovend nieuw theaterseizoen.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies