THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Een jeugdtheaterfestival in Baarn? Stem en help mee!

Theater de Speeldoos doet mee aan ING-actie ‘Help Nederland Vooruit’.
Stem via www.ing.nl/stemnederlandvooruit

Het Baarnse Theater de Speeldoos maakt kans op een flinke donatie van ING. De bank heeft een landelijke actie opgezet waar iedere Nederlander zijn stem kan uitbrengen om stichtingen financieel te steunen. In regio ‘Het Gooi Zuid’ doet Theater de Speeldoos mee om stemmen te werven voor de donatie. Als het theater de meeste stemmen krijgt, gaat het bedrag van 5.000 euro naar talentontwikkeling van jongeren.

Jeugdtheater
“Onze droom is meer theater voor de jeugd te programmeren en een belangrijkere rol te spelen voor die Baarnse doelgroep,” vertelt interim-directeur Peter Joziasse. “Toen ik zag dat ING in 2016 dromen wil waarmaken van stichtingen uit de regio, heb ik ons direct ingeschreven. We zijn bezig om in samenwerking met culturele organisaties een jeugdtheaterfestival te organiseren waar we deze donatie voor willen inzetten.” Iedereen kan via een website een stem uitbrengen en bij elke regiobank ontvangt een aantal stichtingen dat geld. “Als wij daar aanspraak op mogen maken, wordt het bedrag volledig aan jongeren besteed. De activiteiten gaan we in samenspraak met jongeren programmeren. Denk aan workshops en optredens speciaal voor hen. Een groot feest met DJ zit al in de pijplijn,” aldus Joziasse.

Stemmen
Tot en met 11 maart kan met elk e-mailadres één keer worden gestemd op de favoriete organisatie. Stemmers kunnen hun selectie maken door hun postcode in te voeren, op de landkaart de regio ‘Het Gooi Zuid’ te selecteren of in het zoekscherm Theater de Speeldoos op te zoeken. Het theater roept iedereen op om te stemmen. Joziasse: “Want hoe leuk zou het zijn als we dit kunnen aanpakken en organiseren. Een stem is in een mum van tijd gedaan. Bij voorbaat al veel dank!” Stemmen kan op www.ing.nl/stemnederlandvooruit.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies