THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Schrikkelkorting • 2e kaartje gratis op 29 februari

Dat is schrikken! Schrikkelkorting voor theaterkaarten

Wat moeten we nou met die ene extra dag in het jaar? Het is maar één keer in de vier jaar raak en die kans laten wij niet schieten. Iedereen die op 29 februari ’s morgens naar de kassa van het theater komt, krijgt een gratis kaartje voor een film of voorstelling in dit theaterseizoen. Dat is schrikken!

Schrikkelkorting
In februari vieren wij de Maand van de Liefde en als toetje wordt maandag 29 februari een zogeheten ‘schrikkelkorting’ gegeven. Iedere bezoeker aan de theaterkassa krijgt het tweede kaartje voor een film of theatervoorstelling* naar keuze gratis. Minka van Vulpen, onze theaterkassière, kijkt ernaar uit: “Als theater in deze tijd is het niet altijd makkelijk iets weg te geven, maar ach, waarom niet. Stel je voor dat je jarig bent op de 29e, dan kun je het bij ons extra vieren. Genoeg populaire films, mooie cabaretvoorstellingen en toneelklassiekers waar we nog een mooi plekje kunnen vinden!”

Kaarten
De actie is alleen geldig aan de Theaterkassa op maandag 29 februari. “De Theaterkassa is geopend op de reguliere tijden tussen 10.00 en 12.00 uur. De schrikkelkorting geldt alleen fysiek aan mijn kassa, niet telefonisch. Ik ga alvast kijken welke voorstelling ik uitkies!” aldus Van Vulpen. Kaarten zijn - weliswaar zonder de schrikkelkorting - 24 uur per dag ook op de website van het theater te bestellen.

*M.u.v. kaarten voor live stream opera- en Podium Xtra-voorstellingen en eerder gereserveerde kaarten.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies