THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theater de Speeldoos vanaf 1 juni aangepast open

Vanaf 1 juni gaan de deuren van Theater de Speeldoos aangepast open. Dit houdt in dat onze zalen beschikbaar zijn voor lokale verenigingen die vanaf 1 juni de draad weer oppakken. Onze huurders nemen hierover zelf contact op met de betrokkkenen. Ook bezoekers zijn weer van harte welkom tijdens de films die wij in juni en juli vertonen. Lees hier ons coronaprotocol. Uiteraard volgen wij daarin de richtlijnen uit de coronaprotocollen opgesteld voor THEATER, FILMTHEATER, HORECA en EVENEMENTEN

Hierdoor kan het nodig zijn dat wij bezoekers de toegang ontzeggen (bijv. bij verkoudheidsverschijnselen of in geval van drukte). 

VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS
Klik op onderstaande afbeelding voor de vergroting.

Verantwoord bioscoop en filmtheaterbezoek icoontjes 176x250

 

 

 

 

 

 

 

Onze theaterkassa blijft vooralsnog gesloten. Ook zijn wij telefonisch nog niet bereikbaar. Heeft u een vraag? Mail dan naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl

Update 28 mei 2020

 --------------------------------------------------

ALLE VOORSTELLINGEN, OPERA'S en FILMS in het huidige theaterseizoen zijn geannuleerd of waar mogelijk verplaatst.

THEATERVOORSTELLINGENLOGOspeel_pms200C_metURL-01

Campagne BEWAAR JE TICKET; GENIET LATER

Theater de Speeldoos heeft zich aangesloten bij de landelijke campagne Bewaar je Ticket. Wat betreft de theatervoorstellingen die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020, hebben we helaas een aantal voorstellingen definitief moeten annuleren. Daarnaast hebben we een aantal voorstellingen onder voorbehoud kunnen verplaatsen. Hierover kunnen wij definitief communiceren zodra bekend is wanneer ons theater weer opengaat (conform richtlijn VSCD).

KLIK VOOR VOOR DE (O.V.B.) VERPLAATSTE VOORSTELLINGENBewaarJeTicket Visual Donker 125x125

KLIK HIER VOOR DE REGELING ROMDOM GEANNULEERDE VOORSTELLINGEN

Update 24 juni 2020

--------------------------------------------------

Beste theaterbezoeker,

We zijn nu inmiddels drie weken gesloten en informeren u over de stand van zaken. De theaters, artiesten en impresariaten zijn momenteel enkele duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij uw geduld en begrip vragen. We blijven graag in contact, vandaar deze mail.

Wat betekent dat voor uw tickets?
We communiceren nog over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we contact met u op. Dus u hoeft niets te doen, wij nemen contact met u op. Houd u er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

Steuntje in de rug
We krijgen veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ons theater. Wilt u Vriend worden van ons theater, of weet u nog iemand die Vriend wil worden? Deze bijdrage geeft ons net dat steuntje in de rug om ook deze periode overeind te blijven. Klik hier voor meer informatie.

We danken u voor uw begrip, geduld en het vertrouwen. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. En natuurlijk hopen we u in goede gezondheid terug te zien!

Hartelijke groet,

Theater de Speeldoos Baarn

Extra toelichting
De maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het coronavirus zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Ook de theatersector kampt hierdoor met veel onduidelijkheden. Wanneer gaan de theaters weer open? Wanneer kunnen artiesten weer optreden als voorstellingen niet gerepeteerd kunnen worden? Wanneer kunnen we met onze gasten communiceren over de tickets? Duidelijk is wel dat deze crisis ook de theatersector zwaar treft. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus neemt de overheid steeds weer nieuwe maatregelen. Dit is begrijpelijk en als theatersector geven we daar gehoor aan. De datum waarop de theaters weer open gaan staat nu op 1 juni, maar dit wordt mogelijk t.z.t. weer verlengd. Een echte openingsdatum van de theaters blijft daarom nog onzeker. In overleg met artiesten, impresariaten en producenten zijn wij hard aan het werk om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Dit vergt tijd, onder meer vanwege de omvang van het aantal verplaatsingen en andere factoren waar wij rekening mee moeten houden.

Update 6 april 2020

--------------------------------------------------

Theater de Speeldoos is aangesloten bij de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties). Wij volgen de richtlijnen vanuit de VSCD betreffende verplaatsen en het retourbeleid van de voorstellingen.

De VSCD geeft aan dat de communicatie rondom verplaatsingen of annuleringen pas collectief gedaan zal worden als er zicht is op wederopening van de theaters. Er wordt naar gestreefd dit te doen binnen 5 kalenderdagen nadat de theaters en concertgebouwen weer open mogen. Houd u er dus rekening mee dat dit mogelijk niet eerder dan 5 juni a.s. is.

Wij begrijpen dat dit voor u veel onduidelijkheid met zich meebrengt, maar hopen op uw begrip.

Houd tegen die tijd dus uw e-mail in de gaten. Alle up-to-date informatie kunt u altijd terugvinden op deze webpagina. Via onze nieuwsbrief houden wij ons publiek ook op de hoogte. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

De mailbox van onze theaterkassa loopt op dit moment behoorlijk vol, dus wij geven op dit moment even voorrang aan de meest noodzakelijke communicatie.

We hebben er alle vertrouwen in dat wij in september weer open zullen zijn en het nieuwe theaterseizoen goed van start zal gaan.

Wat u verder kunt doen om ons te steunen? Boek komend seizoen eens een voorstelling extra of neem iemand mee die niet zo vaak in het theater komt. Dan komt het vast goed met ons fijne theater.

Voor nu, zorg goed voor elkaar en hopelijk gauw tot ziens in Theater de Speeldoos!

Hartelijke groet,

Tom van der Poel
Directeur

Update 24 maart 2020

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies