Nieuws

De manier van inloggen op onze website is veranderd!

Sinds maandag 8 april vragen wij je eenmalig opnieuw in te loggen. Huidige wachtwoorden zijn vanaf dat moment niet meer geldig.

Lees verder

Nieuwe expositie van de Baarnse Schilders Vereniging I.C.C.

Het I.C.C. (Individueel Creatief Centrum) is in 1978 opgericht door volgelingen van de bekende Baarnse schilder Jaap de Ruig, en bestaat dit jaar 46 jaar. Ook dit jaar exposeert de oudste schilders vereniging van Baarn weer in Theater De Speeldoos.

Lees verder

Prins & van Urk nieuwe sponsor

Theater de Speeldoos is verheugd om Prins & van Urk Financieel Advies als nieuwe sponsor te verwelkomen. José Altena-Prins en Bart van Urk hebben zich voor de komende drie jaar als sponsor aan ons Baarnse theater verbonden, waarmee ze zich aansluiten bij de Culturele Business Club.

Lees verder
Maart Oscarmaand op het filmdoek

Maart Oscarmaand op ons filmdoek!

Heel Hollywood staat in de startblokken. De meest extravagante jurken hangen klaar, de rode loper ligt uit en de speeches worden alvast geschreven. In de nacht van 10 op 11 maart worden voor de 96e keer de Academy Awards in het Dolby Theatre in Los Angeles uitgereikt. Wie o wie gaan er dit jaar met een Oscar vandoor? Wie zijn de grootste kanshebbers?

Lees verder
Stoel Theater van het Jaar Prijs

Theater de Speeldoos is Theater van het Jaar!

Drie maal is scheeprecht. Voor de derde keer werden wij genomineerd en nu dan ook echt gewonnen! Theater de Speeldoos is uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2023 in de categorie Kleine Theaters (minder dan 450 stoelen). We zijn ontzettend trots op onze titel!

Lees verder
Jongerenkorting

Jongeren met korting naar ons theater

Om cultuur toegankelijker te maken voor jongeren, hanteert ons theater sinds 1 januari j.l. een speciaal tarief voor deze doelgroep. Jongeren tussen de 13 en 25 jaar kunnen voor slechts €12,50 genieten van voorstellingen in ons theater!

Lees verder
van 3