THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Top Theater dankzij sponsoring

Ons theater brengt al sinds jaar en dag Top Theater voorstellingen op de Baarnse planken. Dit tot groot plezier van een schare trouwe toneelfans van deze serie hooggekwalificeerde toneelvoorstellingen. De ene keer brengt theaterproducent Hummelinck Stuurman een moderne uitvoering van een echte ‘toneelklassieker’ naar Baarn; de andere keer een toneeluitvoering van een bekend boek of een bekende film. IJzersterk acteerwerk is altijd gegarandeerd.

Door tegenvallende inkomsten door de coronamaatregelen zag Theater de Speeldoos de kans om Top Theater blijvend aan te kunnen bieden zienderogen slinken. Daarmee zouden de trouwe toneelbezoekers het zonder hun geliefde serie moeten stellen. Gelukkig werd op tijd steun gevonden in de vorm van sponsoring door twee Baarnse bedrijven. De Baarnse notarissen en Floor Makelaardij waren bereid om financieel bij te springen.

Theaterdirecteur Tom van der Poel over de handreiking van deze Baarnse partijen: “De Top Theater voorstellingen zijn een begrip in Baarn en omstreken en maken deel uit van het gevarieerde aanbod van voorstellingen in ons theater. Om deze over het algemeen dure voorstellingen te behouden voor Theater de Speeldoos ben ik ongelofelijk blij met de financiële ondersteuning van Floor Makelaardij en De Baarnse notarissen. Uiteraard roep ik andere bedrijven op dit goede voorbeeld te volgen, zodat we ook in de toekomst van deze prachtige toneelvoorstellingen kunnen blijven genieten.”

De eerste Top Theater voorstelling van het huidige theaterseizoen in Theater de Speeldoos vond plaats op dinsdag 29 september j.l. Op de Baarnse planken stonden acteurs Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam en Stefan Rokebrand in Liefdesles; een spannend maar humorvol en herkenbaar relatiedrama. Na afloop was er voor de sponsoren een meet & greet met de acteurs. De cast was ook graag bereid om met hen in het decor op de foto te gaan.

Bas van Dijen van Floor Makelaardij over zijn sponsoring: “In deze roerige tijd wilden wij ook graag ons spreekwoordelijke steentje bijdragen. Theater de Speeldoos zorgt voor het corona-proof samenbrengen van cultuur en mensen, wat wij graag ondersteunen. Het maakt ons dorp weer een beetje mooier in deze gekke tijd.”

"De Baarnse notarissen vindt het belangrijk dat in Baarn een instelling als Theater de Speeldoos zulke mooie voorstellingen als deze serie toneelstukken op de planken kan blijven brengen. Het is toch uniek dat we als Baarnaars op de fiets naar een toneelvoorstelling kunnen gaan”, licht Jeroen Ligthart zijn motivatie voor de financiële bijdrage toe.

De eerstvolgende Top Theater voorstelling is het uitverkochte Meneer Green begin december. Dankzij de Baarnse notarissen en Floor Makelaardij staat Top Theater uiteraard ook weer op het programma in 2021. Welke voorstellingen dat zullen zijn, wordt later bekendgemaakt.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies