THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Nieuws
  • blog2
  • Bericht voor onze Vrienden | Jaarlijkse Vriendenavond gaat helaas niet door!

Bericht voor onze Vrienden | Jaarlijkse Vriendenavond gaat helaas niet door!

We hebben helaas moeten besluiten om de Vriendenavond, die gepland stond voor VR 1 MEI a.s., te annuleren.

Lieve Vrienden,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig en dat is in ons theater niet anders. Helaas moeten we voorstellingen en films annuleren, vervangende data zien te zoeken, maar ook onze huurders informeren en geplande evenementen vanuit de zakelijke verhuur verplaatsen of helemaal annuleren.

In deze tijd van het jaar zijn we altijd druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen, zoals de vervaardiging van de theaterbrochure en het plannen van onze jaarlijkse Vriendenavond.

We hebben er het volste vertrouwen in dat wij in september weer open zijn en het nieuwe theaterseizoen goed van start gaat. Daarom blijven we verdergaan met de vervaardiging van de theaterbrochure.

Hoewel het op dit moment nog niet duidelijk is of de programmering na 6 april doorgang zal vinden, hebben we wel alvast besloten om de Vriendenavond, die gepland staat op vrijdag 1 mei, te annuleren. De artiesten daarvoor moeten namelijk nu geboekt, de voorbereidingen nu getroffen, maar als we kijken naar de landen om ons heen, dan is het moeilijk in te schatten of ons theater op 1 mei al weer open zal zijn.

Het annuleren van de Vriendenavond doen we met pijn in ons hart. Enerzijds omdat we nu niets vast kunnen leggen, maar ook omdat we financieel getroffen worden door het sluiten van ons theater. Uw steun is daarom harder nodig dan ooit!

Natuurlijk gaan wij kijken hoe we u als Vriend alsnog kunnen informeren over ons nieuwe theaterseizoen. Want, het belooft een prachtig, nieuw theaterseizoen te worden met veel grote namen.

Zoals hierboven al genoemd, uw steun als Vriend is nu belangrijker dan ooit. Net als andere jaren zullen wij uw Vriendenbijdrage over enkele weken incasseren. Wij willen u daar alvast hartelijk voor bedanken!

Wat u verder kunt doen om ons te steunen? Boek komend seizoen eens een voorstelling extra of neem iemand mee die niet zo vaak in het theater komt. Dan komt het vast goed met ons fijne theater.

Voor nu, zorg goed voor elkaar en hopelijk gauw tot ziens in Theater de Speeldoos!

Tom van der Poel
Directeur

Update 20 maart 2020

 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies