THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Online kaarten kopen

Voordat u online kaarten kunt bestellen, dient u eerst IN TE LOGGEN MET UW ACCOUNT. Vul uw login gegevens in en klik op LOG IN

Heeft u nog geen account? Maak dan nu een gratis ACCOUNT AAN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe bestel ik mijn kaarten via deze website?

Stap 1
Zoek de voorstelling
Zoek de voorstelling van uw keuze op.

Stap 2
Bestel kaarten
Bent u op de voorstellingspagina en wilt u deze bestellen, klik dan rechts op de knop Kaarten bestellen.

Stap 3
Inloggen
Log in of maak een account aan. Heeft u reeds een account, dan vult u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt op LOG IN.

Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik dan op Wachtwoord vergeten? en volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u vervolgens inlogt.

Heeft u nog geen account, klik dan op NIEUW ACCOUNT en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

Stap 4
Kaartsoort en aantal
U bent nu ingelogd en ziet de voorstelling van uw keuze in het koopscherm. Kies voor zaal of balkon en vul het gewenste aantal kaarten in. U kunt online tot maximaal 10 kaarten per voorstelling boeken. Klik op BESTELLEN. Klik op VERDER WINKELEN (indien u nog een andere voorstelling wilt reserveren); zo niet klik dan op BESTELLEN.

Stap 5
Winkelwagen
U ziet in het scherm welke plaatsen u toegewezen heeft gekregen. Daaronder ziet u de regel ZELF PLAATSEN KIEZEN. Indien u hier op klikt, komt u in de zaalplattegrond. U kunt nu desgewenst zelf uw plaatsen kiezen en vastzetten.

Stap 6
Overzicht bestelling en betalen
U ziet het overzicht van de door u bestelde kaarten, de rij- en stoelnummers en het totaalbedrag. Wilt u nog iets wijzigen, klik dan op TERUG. Is uw bestelling compleet, selecteer dan de door u gewenste betaalwijze en klik op KLIK HIER OM AF TE REKENEN. Er wordt vervolgens gevraagd uw betaalgegevens in te vullen. U kunt afrekenen per iDEAL, met de Podium Cadeaukaart of per credit card (VISA, Mastercard). U heeft maximaal een uur om uw bestelling af te ronden.

Stap 7
Bevestiging
Nadat u de betaling heeft afgerond, ontvangt u de kaarten direct per e-mail. De e-mail heeft als bijlage een pdf-bestand, dit zijn de kaarten. U print de kaarten uit en neemt deze mee op de dag/avond van de voorstelling. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spam- of junkmailbox. U kunt de e-tickets op het moment van de voorstelling bij de ingang van de theaterzaal desgewenst ook tonen op uw mobiele telefoon.
 
Let op
Wilt u betalen met de Theater- & Concertbon of de Nationale Bioscoopbon, komt u met een groep groter dan 10 personen of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan via onze theaterkassa: tel. 035 - 541 80 50 of mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.

Openingstijden theaterkassa
Theater- en filmkaarten zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan onze kassa. Onze kassa is geopend op: ma - wo - do - vr van 10.00 - 12.00. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies