THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Online kaarten kopen

Voordat u online kaarten kunt bestellen, dient u eerst IN TE LOGGEN MET UW ACCOUNT. Vul uw login gegevens in en klik op LOG IN

Heeft u nog geen account? Maak dan nu een gratis ACCOUNT AAN

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STAPPENPLAN | HOE BESTEL IK MIJN KAARTEN VIA DEZE WEBSITE?

Stap 1
Zoek de voorstelling
Zoek de voorstelling van uw keuze op.

Stap 2
Bestel kaarten
Bent u op de voorstellingspagina en wilt u deze bestellen, klik dan rechts op de knop KAARTEN BESTELLEN

Stap 3
Inloggen
Log in of maak een account aan (zie ACCOUNT AANMAKEN bovenaan in de grijze balk). Heeft u reeds een account, dan vult u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u nogmaals op LOG IN.

Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik dan op Wachtwoord vergeten? U ontvangt dan in uw mailbox een e-mail met daarin instructies om op een eenvoudige wijze uw wachtwoord te wijzigen. Kijk in uw spam als deze e-mail niet binnen 5 minuten binnen is.

Heeft u nog geen account, klik dan op ACCOUNT AANMAKEN bovenaan in de grijze balk. (U vindt deze mogelijkheid ook onder LOG IN en vervolgens op 'Registreer je als je nog geen account hebt' en volg de stappen). Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

Stap 4
Kaartsoort en aantal
U bent nu ingelogd en ziet de voorstelling van uw keuze in het koopscherm. U klikt op de zaalplattegrond de door u gewenste stoelen aan; in de zaal of op het balkon. De door u geselecteerde stoelen verschijnen onder de plattegrond. U kunt online tot maximaal 10 kaarten per voorstelling boeken. Klik op VERDER WINKELEN (indien u nog een andere voorstelling wilt reserveren); zo niet klik dan op BESTELLEN.

Stap 5
Overzicht bestelling en betalen
U ziet het overzicht van de door u bestelde kaarten, de rij- en stoelnummers en het totaalbedrag. Wilt u nog iets wijzigen, klik dan op Wijzigen. Is uw bestelling compleet, selecteer dan de door u gewenste betaalwijze en klik op AFREKENEN. Er wordt vervolgens gevraagd uw betaalgegevens in te vullen. U kunt afrekenen per iDEAL, met de Podium Cadeaukaart of per credit card (VISA of Mastercard). U heeft maximaal een uur om uw bestelling af te ronden.

Stap 6
Bevestiging
Nadat u de betaling heeft afgerond, ontvangt u de kaarten direct per e-mail. De e-mail heeft als bijlage een pdf-bestand, dit zijn de e-tickets. U print de tickets uit en neemt deze mee op de dag/avond van de voorstelling. U kunt de e-tickets op het moment van de voorstelling bij de ingang van de theaterzaal desgewenst ook tonen op uw mobiele telefoon. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spam- of junkmailbox.
 
Let op
Wilt u betalen met de papieren Theater- & Concertbon, komt u met een groep groter dan 10 personen of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan via onze theaterkassa: tel. 035 - 541 80 50 of mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.

Openingstijden theaterkassa
Theater- en filmkaarten zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan onze kassa. Onze kassa is geopend op: ma - wo - do van 10.00 - 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies