THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Foto: Patrick Loosman/FC Klap

TheaterThuis.nl on Tour

dinsdag 17 november 2020 • 15.30 u

TheaterThuis exclusief in Theater de Speeldoos!

TheaterThuis.nl on Tour strijkt op dinsdag 17 en woensdag 18 november voor de vijfde keer in successie neer in Theater de Speeldoos in Baarn met een verrassende mix mini voorstellingen: cabaret, muziektheater en toneel. Een swingende surprise show vol theatertapas. Per voorstelling vijf optredens van een kwartier, waarvan ook een videoregistratie wordt gemaakt voor TheaterThuis.nl waardoor tussen de optredens door soms korte changementen plaatsvinden. De bonte verzameling artiesten hebben één ding gemeen: ze hebben zin om hun podiumkunsten met het publiek te delen!

Line-up
Wie de artiesten op 17 en 18 november zijn, blijft nog even een verrassing. De afgelopen keren traden in ons theater voor TheaterThuis onder meer Paul de Munnik, Peter Heerschop, Kiki Schippers, Victor Luis van Es, Cor Bakker, Patrick Nederkoorn, Renée van Wegberg, Jochem Nooyen, Silvester Zwaneveld, Kasper van Kooten, Pieter Joukes, Gijs Scholten van Aschat, Melody Klaver, Diederick Ensinck, Kirsten van Teijn, Mariska van Kolck, Tony Neef, Shirma Rouse en Karin Bloemen op.

Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen is er beperkt plek, dus boek snel, want vol = vol.

Bezoeker Karin: “Elk kwartier was het spannend wie er nu weer zou komen. Niet alle artiesten kende ik, maar we waren echt weer eens een avondje uit en we hebben enorm gelachen.”
Gast Erik: “Wat een topmiddag. Geweldige muziek en leuk om te zien dat die die artiesten er zoveel plezier in hadden. Doordat er beperkt publiek zit, heb je echt het gevoel dat ze speciaal voor jou spelen, heerlijk!

Voor meer informatie over dit nieuwe platform: TheaterThuis.nl. Kaarten voor de voorstellingen zijn exclusief te koop via deze website.

 

BELANGRIJK OM TE WETEN VOORDAT U GAAT BOEKEN
Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn de beschikbare zitplaatsen in onze zaalplattegrond ingedeeld in twee stoelen naast elkaar en enkele stoelen.
• De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met meer personen uit uw huishouden? Dan mag u in tweetallen naast elkaar zitten.
• Boekt u alleen? Boek dan, indien beschikbaar, a.u.b. een losse zitplaats. Op die manier kunnen wij zo veel mogelijk gasten placeren.
• Boekt u alleen en is er geen individuele zitplaats meer beschikbaar maar uitsluitend twee naast elkaar? Dan kunt u één van twee zitplaatsen boeken. U kunt geen lege zitplaats direct naast een andere individuele boeker kiezen. Probeert u dit, dan krijgt u een foutmelding.
• Rolstoelplaats nodig? Stuur dan een e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Onze kassamedewerker bekijkt of er een rolstoelplaats beschikbaar is. Let op: vanwege de verminderde zaalcapaciteit zijn ook het aantal rolstoelplaatsen beperkt.

NB: Datum onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen. 
Meer informatie over de coronarichtlijnen die wij volgen? Lees hier ons coronaprotocol.

Kaartprijs

€ 20,00 online
€ 21,00 kassa (MA • WO • DO 10-12 U | op de middag van de voorstelling geen kassaverkoop)
• incl. consumptie

Check de boekingsinstructies voor enkele/dubbele stoelen

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies