THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
The Passion 2018 -  Bijlmer Amsterdam

The Passion 2018 Live Stream

donderdag 29 maart 2018 • 20.15 u

  • Genre: LIVE STREAM - MUZIEK - FILM
  • Aanvang: 20.15 u
  • Waar: Grote Zaal
  • Soort: Kijk mee naar The Passion 2018!

Kijk live mee naar The Passion 2018!

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. Bekende Nederlanders vertolken de rollen van Jezus, Maria, Petrus, Judas, de verteller en verslaggever. De verslaggever loopt mee met de processie, waarbij een stoet mensen het wit-verlichte kruis door de stad naar het centrale plein toegedragen.

Eerder waren de steden Gouda, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Enschede, Amersfoort en Leeuwarden gastheer voor het televisie-evenement. Deze achtste editie van The Passion wordt op donderdag 29 maart gehouden in de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. U kunt, gewoon in Baarn, meegenieten van dit grootse evenement!

The Passion staat dit jaar in het teken van het thema ‘ik zie jou’. In onze dichtbevolkte hoofdstad waar mensen naast elkaar, maar vaak ook langs elkaar heen leven, wil The Passion dit jaar een verhaal brengen dat gaat over omzien naar elkaar.

Op Witte Donderdag 29 maart 2018 kunt u de uitzending live bijwonen in de Grote Zaal van Theater de Speeldoos Baarn i.s.m. Zin in Baarn. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in ons theater. De entree is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. Eventuele consumpties rekent u op de avond af aan onze bar.

Theoloog Jos van Oord verzorgt om 20.15 uur een korte inleiding voorafgaand aan de live stream. The Passion live stream start om 20.30 uur.

De cast is bekend!

Cast 600x100

Jezus: Tommie Christiaan
Maria: Glennis Grace
Petrus: Brainpower
Judas: Jeangu Macrooy
Pontius Pilatus: Arjan Ederveen
Verslaggever: Bert van Leeuwen

Kaartprijs

GRATIS entree; vooraf aanmelden noodzakelijk.
Consumpties afrekenen aan de bar.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies