THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Forever 27 - ROCKACADEMIE

Forever 27

vrijdag 26 januari 2018 • 20.15 u

Een muzikaal eerbetoon aan onze te vroeg gestorven pop-iconen.

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de Club van 27 met als leden iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn. De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27. Het leven en markante anekdotes maar ook de donkere kant van beroemd zijn worden met muziek, verhalen en beeldprojectie tot leven gebracht.

In Forever 27 komen vanzelfsprekend ook de rol van drugs, drank en rock-‘n-roll en wat dat voor invloed ze hebben gehad aan bod. De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal van aangrijpende momenten van. Het 10-koppig orkest vertolkt hun bekendste nummers. Kortom: Een spannende ‘documentaire’ van de Club van 27 met live uitgevoerde muziek erbij van o.a. Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen. Een avond om nooit te vergeten.

De Rockacademie bracht in het verleden succesvolle artiesten als Krezip, Leaf, Chocolate Puma, Sevie Ann, DJ Hardwell, Firebeatz en een keur aan sessie muzikanten voort. Zangeres Nina June is als regisseur aan de voorstelling verbonden en de optredende artiesten worden o.a. begeleid door Will Maas (Matt Simons), Margriet Sjoerdsma en Nina June. 

• De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal van aangrijpende momenten
• Een 10-koppig orkest vertolkt hun bekendste nummers
• Na afloop is er een meet & greet met de cast

START VAN HET BANKGIRO LOTERIJ THEATERWEEKEND!

BankGiro Loterij Theaterweekend logo 311x200

Kaartprijs

€ 10,00 online & kassa
• excl. consumptie

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies