THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Bij twijfel hard zingen | Foto: Merlijn Doomernik

Bij twijfel hard zingen

woensdag 2 oktober 2019 • 20.15 u

Concert, college en cabaret van een zeer bekende operazangeres.

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland; een anti-diva met de lach aan haar kont (volgens het AD). Haar eigen theaterconcert, onder de veelzeggende titel Bij twijfel hard zingen, is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke rol die in haar persoonlijke leven speelt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke fases in haar leven maar één ding op zat, gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

Francis van Broekhuizen: zang | Gregor Bak: piano

Over Francis van Broekhuizen:
Francis van Broekhuizen is een van de best ingevoerde en technisch begaafdste zangeressen van Nederland, en daarnaast is ze in staat om klassieke muziek voor een groot publiek aantrekkelijk en toegankelijk te maken. Ze studeerde in 2004 Cum Laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera. Op Radio 4 heeft ze een veelbeluisterde column in het ochtendprogramma van Margriet Vroomans. In 2017 deed Francis mee aan het tv-programma Maestro en vanaf mei 2019 aan het programma All Together Now op RTL4.

“De ideale clown”- Karel de Rooij
“Een droom”Kees van Kooten

Over Gregor Bak:
Gregor Bak studeerde piano en muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Met Cor Bakker en combo werkt hij samen in het programma Bakker, Bak & Friends. Hij presenteerde televisieprogramma’s bij de NCRV, o.a. Zo Vader, Zo Zoon.

PLEITBEZORGER VAN KLASSIEKE MUZIEK

tryout 75x75

Kaartprijs

€ 21,00 online
€ 22,00 kassa
• incl. consumptie

Bij twijfel hard zingen

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies