THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Tim Hartog - Schadevrije Jaren

VERWACHT: Tim Hartog | Schadevrije Jaren

donderdag 29 april 2021 • 20.30 u

  • Cast: Tim Hartog
  • Genre: CABARET
  • Aanvang: 20.30 u
  • Waar: Kleine Zaal (afhankelijk van coronamaatregelen)
  • Soort: Op weg naar Carré

Tim Hartog; een echte stand-upper!

Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer schade op. In de liefde, vriendschappen of als ouders van een opgroeiend kind. De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je er melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren en is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes? In deze voorstelling onderzoekt Tim Hartog hoe we kunnen voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen.

Tim wordt geroemd om zijn innemende persoonlijkheid en zijn sympathieke voorkomen waarmee hij iedere zaal vakkundig in kan pakken, maar wees op je hoede, want voor je het weet slaat hij je genadeloos hard om de oren. Hij neemt graag de status quo onder de loep en zet je daarmee op het verkeerde been.

Biografie Tim Hartog
Op jonge leeftijd wist Tim Hartog (16 december 1986, Rotterdam) al dat hij cabaretier wilde worden. In 2010 doet hij mee met Cameretten en bereikt de halve finale. Vanaf 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam. Steevast uitverkocht. In datzelfde jaar won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival en de Publieksprijs bij het Utrechts Cabaret Festival.

In 2013 debuteerde hij met zijn avondvullende programma Hokjesgeest. Later dat jaar maakte hij zijn opwachting in Comedy Factory op RTL4. In 2015 behaalde Tim de finale van het Leids Cabaret Festival met het programma Gezellie. Vol Verwachting was zijn tweede voorstelling die hij in het seizoen 2016/2017 heeft gespeeld.

Juryrapporten
“Tim heeft meteen de lachers op zijn hand en weet het publiek ook blijvend te boeien. Zijn verhaal is onderhoudend en amusant en heeft maatschappelijke relevantie.”
Juryrapport Utrechts Cabaret Festival

“Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad.”
Juryrapport Leids Cabaret Festival

“Zijn tekst is soms indringend en subtiel (…) zijn thema’s smaken naar meer.”
Juryrapport Leids Cabaret Festival

TELEVISIE / RADIO
- Grote Improvisatie Show, The Comedy Factory, 3FM Serious Request

FESTIVALS
- Lowlands, Oerol, Leids Cabaret Festival (finalist 2015), Amsterdams Studenten Cabaretfestival (jury,- en publieksprijs), Paaspop, TEDx, ICFR, UICF, Boekids

VERZEKERD VAN EEN TOPAVOND!

CARRElogo BEWERKT 75

NB: Datum onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen. 
Meer informatie over de coronarichtlijnen die wij volgen? Lees hier ons coronaprotocol.

 

BANNER NB AANMELD KAARV 1000X200px

Kaartprijs

Start kaartverkoop onbekend i.v.m. corona

€ 13,00 online
€ 14,00 kassa (kassa op dit moment gesloten i.v.m. verlengde lockdown)
• excl. consumptie

Ongeplaceerde verkoop; u krijgt ter plekke uw stoel(en) aangewezen

 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies