THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Foto: FC Klap

Theaterthuis.nl on Tour

dinsdag 1 september 2020 • 15.30 u

Als één van de weinigen kun jij erbij zijn!

Theaterthuis.nl on Tour strijkt op maandag 31 augustus en dinsdag 1 september voor de tweede keer in successie neer in Theater de Speeldoos in Baarn met een verrassende mix mini voorstellingen: cabaret, muziek, toneel en musical. Een swingende surprise show vol theatertapas. Per voorstelling vijf optredens van een kwartier, waarvan ook een videoregistratie wordt gemaakt voor Theaterthuis.nl waardoor tussen de optredens door soms korte changementen plaatsvinden. De bonte verzameling artiesten hebben één ding gemeen: ze hebben zin om hun podiumkunsten met het publiek te delen!

Artiesten
De artiesten die optreden zijn o.a. cabaretiers Peter Heerschop en Kiki Schippers maar ook Renée van Wegberg (Renée Doet De Dames), Viggo Waas en multi-instrumentalist Diederick Ensink. Wie welke dag optreedt blijft nog even een verrassing, maar het belooft dus een verrassende mix minivoorstellingen te worden!

Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen is er plek voor 79 mensen, dus boek snel, want vol = vol.

Bezoeker Jeroen: “Ik kende niet alle artiesten, maar was aangenaam verrast door de variatie en de kwaliteit. De lengte van een kwartier is ook mooi.”
Gast Babette: “Leuk om weer in theater te zijn en de opwinding van popelende artiesten te voelen. Ze straalden op het podium. Vergelijk het maar met koeien die na een winter op stal te hebben gestaan nu weer vrolijk de wei in huppelen.”

Bij de primeur op 5 en 7 juni traden onder meer Vincent Bijlo, Robert-Jan Stips, meidenduo Hun, Kasper van Kooten, Pieter Joukes, Gijs Scholten van Aschat, Melody Klaver, Tony Neef en Karin Bloemen op.

 

BELANGRIJK OM TE WETEN VOORDAT U GAAT BOEKEN
Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn de beschikbare zitplaatsen in onze zaalplattegrond ingedeeld in twee stoelen naast elkaar en enkele stoelen.
• De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met meer personen uit uw huishouden? Dan mag u in tweetallen naast elkaar zitten.
• Boekt u alleen? Boek dan, indien beschikbaar, a.u.b. een losse zitplaats. Op die manier kunnen wij zo veel mogelijk gasten placeren.
• Boekt u alleen en is er geen individuele zitplaats meer beschikbaar maar uitsluitend twee naast elkaar? Dan kunt u één van twee zitplaatsen boeken. U kunt geen lege zitplaats direct naast een andere individuele boeker kiezen. Probeert u dit, dan krijgt u een foutmelding.
• Rolstoelplaats nodig? Stuur dan een e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Onze kassamedewerker bekijkt of er een rolstoelplaats beschikbaar is. Let op: vanwege de verminderde zaalcapaciteit zijn ook het aantal rolstoelplaatsen beperkt.

NB: Datum onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen. 
Meer informatie over de coronarichtlijnen die wij volgen? Lees hier ons coronaprotocol.

Kaartprijs

€ 20,00 online
• incl. consumptie

Tickets alleen online verkrijgbaar | zie de boekingsinstructies voor enkele/dubbele stoelen

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies