THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Maarten van den Berg & Lonneke Dort - Dubbelcabaret - Foto: Joshua Bakar Bessy

Maarten van den Berg & Lonneke Dort - Dubbelcabaret

donderdag 31 januari 2019 • 20.30 u

  • Genre: CABARET
  • Aanvang: 20.30 u
  • Waar: Kleine Zaal
  • Soort: Op weg naar Carré

Twee keer zoveel pret met dit dubbelcabaret!

Lonneke Dort - Want laten we wel wezen
Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury is in het juryrapport zeer lovend over de theatermaakster. “Lonneke Dort staat ‘laid back’ op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Lonneke heeft sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben. Ze begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen. Hoe minimaal de middelen ook zijn waarvan ze zich bedient, ze woekert er effectief mee en weet het steeds spannend te houden.”

“Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet.” - Parool

“Dort heeft een geheel eigen stijl. Haar grove, behoorlijk cynische teksten zijn de ene keer grappig – zoals in een aanklacht tegen extraverte mensen – en de andere keer indringend – zoals in een lied over vluchtelingen.”Theaterkrant

Maarten van den Berg - Alleen pinguïns zijn zwart-wit
Als ik loop, loop ik als een pinguïn. En alle social-talk gaat bij mij binnen drie zinnen over De Tweede Wereldoorlog. Niet gek overigens. Onder het motto: ‘opdat wij niet vergeten’, sleepten mijn ouders (beiden dominee) mij tijdens vakanties langs zo’n beetje alle Joodse begraafplaatsen in Europa en zo’n vijf concentratiekampen.Verder ben ik zo onhandig dat ik soms mensen sla als ik ze een hand wil geven.
Maarten van den Berg (1987) schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij Panache en met Arjen Lubach bij Zondag met Lubach. Nu is het tijd voor zijn eerste eigen programma, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen.

"Maarten is een intelligente en bevlogen denker. Een groot kleinkunst- en cabarettalent." Jan Jaap van der Wal

DUBBELOP PLEZIER!

CARRElogo BEWERKT 75

------------------------------------------------------------------
OP WEG NAAR CARRÉ SERIEVOORDEEL
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Op weg naar Carré; cabaret in onze Kleine Zaal. Bij bestelling van 4 voorstellingen in één keer ontvangt u een korting.

4x CABARET voor € 40,00
UW VOORDEEL € 10,00

SERIE 2 ● OP WEG NAAR CARRÉ ● BESTEL VÓÓR 31 JAN 2019!
Deze voorstelling is onderdeel van SERIE 2. Dit zijn de andere voorstellingen uit SERIE 2:

 DO 21 FEB 2019

 Fenomeen 

 Rayen Panday

 DO 28 MRT 2019 

 Paasbest

 Max van den Burg

 DO 25 APR 2019

 Serieus?!

 Emiel van der Logt 

SERIE 2 is tot uiterlijk 31 JAN 2019 te bestellen; daarna zijn de overige voorstellingen te bestellen voor € 12,50 (excl. consumptie) per voorstelling.

Kaartprijs

€ 12,50 online
€ 13,00 kassa
• excl. consumptie

• zie ook het serievoordeel

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies