THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
DRI3MAN of a White Christmas

DRI3MAN of a White Christmas

zaterdag 26 december 2020 • 19.00 u

Een onvergetelijke afsluiting van een vergetelijk jaar!

Tijdens en na kerst speelt DRI3MAN met een fantastische show in ons theater:
DRI3MAN of a White Christmas. Een onvergetelijke afsluiting van een vergetelijk jaar.

Tijdens deze voorstelling kunt u, in een intieme setting, genieten van 80 minuten DRI3MAN-gezelligheid en anekdotes, maar bovenal van tópmuziek met een knipoog naar de kerst. Bovendien krijgt u een leuk kerstgeschenk mee naar huis.

DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lo van Gorp. Bij toeval ontdekten zij dat hun drie stemmen, wanneer zij samenzingen, buitengewoon goed bij elkaar ‘kleuren’. De mannen kennen een lange samenwerking in samenzang voor vele artiesten (waaronder Marco Borsato, Gordon, René Froger, Jan Smit, Metropole Orkest, Oleta Adams, Venice), zowel live als op albums.

Naast de talloze gezamenlijke studiosessies laten de mannen ook live horen wat diverse gerenommeerde studioproducers zo enthousiast maakt. Zichzelf begeleidend op respectievelijk gitaar, piano en saxofoon brengt DRI3MAN een mix van West Coast-gerelateerde nummers tot de hedendaagse muziek, waarbij ze afwisselend de leadzang op zich nemen. Voeg daar een vleugje kerst aan toe en u gaat gegarandeerd met een feestelijk gevoel (en een kerstgeschenk onder uw arm) weer naar huis!

Uiteraard gaan wij als theater coronaproof te werk, alles volgens de richtlijnen die het RIVM hanteert. Bovendien houden we het beleid van de overheid scherp in de gaten. Mocht het optreden komen te vervallen doordat er nieuwe maatregelen getroffen worden, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd en krijgt u uw geld terug.


NB: Datum onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen. 
Meer informatie over de coronarichtlijnen die wij volgen? Lees hier ons coronaprotocol.

Kaartprijs

Abonnementhouder: € 36,00 online & kassa
Introducee: € 46,00 online & kassa
incl. kerstgeschenk

Ongeplaceerd; u krijgt ter plekke uw plaatsen toegewezen

MA • WO • DO 10-12 U | op de avond van de voorstelling geen kassaverkoop)

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies