THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
The Passion 2020 - Roermond | Foto: Stijn Ghijsen

The Passion 2020 Roermond | Live Stream | GEANNULEERD VANWEGE CORONAVIRUS

donderdag 9 april 2020 • 20.15 u

THE PASSION IS HELAAS GEANNULEERD VANWEGE HET CORONAVIRUS. BEZOEKERS ONTVANGEN HIEROVER BERICHT.

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. Bekende Nederlanders vertolken de rollen van Jezus, Maria, Petrus, Judas, de verteller en verslaggever. De verslaggever loopt mee met de processie, waarbij een stoet mensen het wit-verlichte kruis door de stad naar het centrale plein toegedragen.

Eerder waren de steden Gouda, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Enschede, Amersfoort, Leeuwarden, Amsterdam en Dordrecht gastheer voor het televisie-evenement. Deze tiende editie van The Passion wordt op donderdag 9 april gehouden in Roermond. U kunt, gewoon in Baarn, meegenieten van dit grootse evenement!

De jubileumeditie, met daarin zowel nieuwe als succesvolle nummers uit eerdere jaren, vindt plaats op het Munsterplein en gaat over het leven, sterven en opstaan van Jezus.

Op Witte Donderdag 9 april op kunt u de uitzending live bijwonen in de Grote Zaal van Theater de Speeldoos Baarn i.s.m. Zin in Baarn. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in ons theater. De entree is gratis. Eventuele consumpties rekent u op de avond af aan onze bar.

Een theoloog van Zin in Baarn verzorgt om 20.15 uur een korte inleiding voorafgaand aan de live stream. The Passion live stream start om 20.30 uur.

De cast van The Passion 2020 is bekend!
Jezus: Tim Akkerman
Maria: Trijntje Oosterhuis
Judas: Soy Kroon
Pilatus: Roué Verveer
Petrus: Jan Kooijman
Verteller: Johnny de Mol
Verslaggever: Bert van Leeuwen

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies