THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Huidige expositie

Logo Jans Pakhuys 2015 RG.jpgB

Jans Pakhuys exposeert

Bezoekers en geïnteresseerden kunnen op dit moment de expositie bezichtigen van Jans Pakhuys in ons theater. De expositie bestaat uit een aantal door Jans Pakhuys geselecteerde werken die gemaakt zijn door bewoners van Amerpoort met een licht tot matige verstandelijke beperking, onder leiding van professionele kunstenaars.

De werken van Jans Pakhuys zijn te bezichtigen in de gangen van het theater en kunnen desgewenst ook gekocht worden. Meer informatie over Jans Pakhuys is te vinden op www.janspakhuys.nl.

Bezoektijden expositie
De expositie is te zien in de gangen van het theater tijdens de openingstijden: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, in de avond en in het weekend tijdens theatervoorstellingen en andere activiteiten. Adres: Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn.

Ook exposeren?
Bent u zelf kunstenaar en heeft u interesse in het exposeren van uw werk? Dan kunt u contact opnemen via expositie@speeldoosbaarn.nl. Graag met beeldmateriaal van het te exposeren werk en een korte toelichting over de werken.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies