THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Huidige expositie

Magdalena de Coninck exposeert in Theater de Speeldoos

Magdalena de Coninck is een Soester kunstenaar, afkomstig uit België. Ze schildert met acryl en haar inspiratiebron is de aarde als levende planeet, de gelaagdheden van de mens, zijn fantasie, zijn hunkering naar visie, stilte en schoonheid, zijn gebrekkigheid.

Er is noodzaak, er is beschouwing en er is verf. Ze maakt geen voorafgaande tekeningen, de schilderijen komen in lagen en fasen tot stand. Ze laat zich verrassen, neemt afstand, beschouwt en kijkt kritisch. Meestal zijn er dan lyrisch-expressieve aarde- of zielelandschappen ontstaan, of het blijft abstract-organisch. Soms zal ze daar gedichten bij schrijven. Zo maakte ze het boek ‘Zweefpauze in de Lucht’ met gedichten en schilderijen en deze winter verschijnt er een nieuw werk ‘Aardezang’.

Magdalena de Coninck is aangesloten bij de NABK (Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars). Haar werk is opgenomen in collecties van particulieren en bedrijven. Ze is blijvend uitgenodigd om deel te nemen aan de Biënnale Internationale dell' Arte Contemporaine in Florence, is aangesloten bij Galerie Absoluut in Amersfoort en is lid van het Cultuurplatform Artishock in Soest.

Bezoektijden expositie
De expositie is van 8 tot 28 januari 2018 te zien in de gangen van het theater tijdens de openingstijden: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, in de avond en in het weekend tijdens theatervoorstellingen en andere activiteiten. Adres: Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn.

Ook exposeren?
Bent u zelf kunstenaar en heeft u interesse in het exposeren van uw werk? Dan kunt u contact opnemen via expositie@speeldoosbaarn.nl. Graag met beeldmateriaal van het te exposeren werk en een korte toelichting over de werken.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies