THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Huidige expositie

BAARNAAR HENNIE PRINSEN EXPOSEERT IN ONS THEATER

Mijn naam is Hennie Prinsen en ik ben ongeveer zes jaar geleden begonnen met aquarel schilderen.

Na 27 jaar amateurtoneel te hebben gespeeld, wilde ik wel iets anders gaan doen. Mijn broer schilderde, mijn zus deed aan beeldhouwen dus ik dacht toen om ook maar te gaan schilderen. Ik had er al vaker over gedacht en dit was het punt om eraan te beginnen. Ik ging op les bij Anita Lutterop en zij leerde mij stap voor stap de kunst van het aquarelleren. Ik vind het best nog wel moeilijk. Vooral de schaduwen in de werkstukken daar had/heb ik nog moeite mee.

Nu, zes jaar later heb ik een aantal schilderijen voor een expositie. Wat ben ik trots en ik hoop dat veel mensen het mooi gaan vinden. Ik moet nog veel leren en zit nog steeds op cursus alhoewel dat nu even stilligt vanwege Corona. Ik ga door want ik heb er veel plezier in en ik probeer zoveel mogelijk verschillende stukken te schilderen, elk nieuw stuk is voor mij een uitdaging en daar leer ik van.

Ik wens iedereen die in Theater de Speeldoos komt kijken veel kijkplezier!

Meer info
Meer info over deze expositie? Bel of mail Hennie Prinsen: 06 - 2340 3592; hprinsen@casema.nl

Bezoektijden expositie
Deze expositie is t/m zondag 31 januari te zien in de gangen van het theater tijdens de openingstijden: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, in de avonden en weekenden tijdens filmvoorstellingen en andere activiteiten. Adres: Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn

EXPOSITIE HENNIE PRINSEN
EXPOSITIE HENNIE PRINSEN
EXPOSITIE HENNIE PRINSEN

Ook exposeren?
Bent u zelf kunstenaar en heeft u interesse in het exposeren van uw werk? Dan kunt u contact opnemen via expositie@speeldoosbaarn.nl. Graag met beeldmateriaal van het te exposeren werk en een korte toelichting over de werken.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies