THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Bestelinformatie

Bestelinformatie

KAARTVERKOOP VOORSTELLINGEN SEP-DEC 2020

Bekijk hier het theaterprogramma van SEP-DEC 2020

START KAARTVERKOOP
MA 13 JULI 10.00 U | Start Vriendenverkoop
WO 15 JULI 10.00 U | Start reguliere verkoop

KAARTVERKOOP
Omdat wij conform ons coronaprotocol bij iedere voorstelling dienen te weten welke gasten aanwezig zijn, is het van belang dat u uw theaterkaarten van tevoren via een account op onze website aanschaft. Kaartverkoop vlak voor aanvang van de voorstelling is helaas niet mogelijk.

• Kaarten voor theatervoorstellingen en films zijn uitsluitend te koop via onze website
• Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren (noch telefonisch, noch per e-mail).
• Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn de beschikbare zitplaatsen in onze zaalplattegrond ingedeeld in twee stoelen naast elkaar en enkele stoelen (zie de plattegrond hieronder)
De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met meer personen uit uw huishouden? Dan mag u in tweetallen naast elkaar zitten.
Boekt u alleen? Boek dan, indien beschikbaar, a.u.b. een losse zitplaats. Op die manier kunnen wij zo veel mogelijk gasten placeren.
• Boekt u alleen en is er geen individuele zitplaats meer beschikbaar maar uitsluitend twee naast elkaar? Dan kunt u één van twee zitplaatsen boeken. U kunt geen lege zitplaats direct naast een andere individuele boeker kiezen. Probeert u dit, dan krijgt u een foutmelding.
Rolstoelplaats nodig? Stuur dan een e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Onze kassamedewerker bekijkt of er een rolstoelplaats beschikbaar is. Let op: vanwege de verminderde zaalcapaciteit zijn ook het aantal rolstoelplaatsen beperkt.
Zaalplattegrond theater coronaproof

• Gekochte kaarten voor de periode van september t/m december 2020 kunnen niet worden geretourneerd. Ook onze omruilregeling geldt gedurende deze periode niet.
• Onze theaterkassa blijft vooralsnog gesloten voor kaartverkoop maar is op onderstaande tijden wel telefonisch bereikbaar (T: (035) 541 80 50) voor eventuele hulp bij online kaarten bestellen of andere vragen. U kunt uw vragen ook per e-mail sturen naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl

TELEFONISCH SPREEKUUR THEATERKASSA
MA 13 JUL: 10.00 - 12.00 U
WO 15 JUL: 10.00 - 12.00 U
T: (035) 541 80 50
Telefonische bereikbaarheid (geen kaartverkoop/geen reserveringen)

ZOMERSLUITING
VR 17 JULI - ZO 30 AUG - Tijdens deze periode is ons theater gesloten en niet bereikbaar

Vanaf MA 31 AUG zijn wij weer bereikbaar per e-mail en telefoon op MA • WO • DO 10.00 - 12.00 U

LEES HIER ONS CORONAPROTOCOL

 

Vrienden!
Als Vriend! van Theater de Speeldoos Baarn heeft u ieder jaar in mei een week lang voorrang bij het bestellen van kaarten. Ook krijgen nieuwe Vrienden! van ons theater 2 vrijkaarten voor een film naar keuze (eenmalig; bij aanmelding). Geniet samen met andere particuliere donateurs van nog meer voordelen en word Vriend! Lees hier meer en meld u aan als Vriend!

ALGEMENE INFORMATIE

VAN CONTANT NAAR PIN
In ons theater is het uitsluitend nog mogelijk om met uw pinpas af te rekenen. Dit geldt zowel voor de theaterkassa als aan de bar. Door te pinnen maakt u met ons het theater veiliger en hygiënischer en het werk achyter de schermen efficiënter. 

ROLSTOELPLAATSEN
Onze Grote Zaal heeft vier rolstoelplaatsen. Alleen via de theaterkassa kunnen hiervoor kaarten worden gereserveerd. Tijdens de voorverkoopperiode kunt u rolstoelplaatsen aan de theaterkassa bestellen of per e-mail aanvragen. Gedurende het theaterseizoen kan dit zowel aan de theaterkassa als telefonisch. Wij brengen bij het bestellen van rolstoelplaatsen geen administratiekosten in rekening.

GROEPEN
Wilt u in de voorverkoopperiode méér dan 10 kaarten per voorstelling gelijktijdig bestellen, dan is dat mogelijk aan de theaterkassa. Gedurende het theaterseizoen kunnen groepsreserveringen vanaf 11 personen ook telefonisch worden gemaakt. Voor deze wijze van reserveren wordt eenmalig € 3,50 administratiekosten berekend.

WACHTLIJST
Heeft u net naast de laatste kaarten voor een theatervoorstelling gegrepen en is de voorstelling uitverkocht, dan kunt u op een wachtlijst worden geplaatst. U kunt zichzelf via onze website op de wachtlijst van de gewenste voorstelling plaatsen. U kunt een aanvraag voor de wachtlijst ook mailen naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Als er op het laatste moment plaatsen vrijkomen, hanteren wij de wachtlijst. Dit gebeurt uitsluitend bij theatervoorstellingen; niet bij filmvertoningen.

WEES OP TIJD!
Alle tijden van onze (film)voorstellingen staan vermeld op deze website en vindt u ook terug op uw plaatsbewijs. Ons theater opent haar deuren en de bar ongeveer een uur voorafgaand aan de voorstelling. De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang van de voorstelling open. Zowel voor artiesten als het publiek zijn laatkomers bijzonder storend. Komt u toch te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer u de zaal - uitsluitend op aanwijzing van onze medewerkers - kunt betreden. Er is geen restitutie van entreegeld mogelijk.

JEUGD & CJP-KORTING
Scholieren en docenten met een CJP-pas ontvangen voor enkele voorstellingen een korting van € 3,50. Deze voorstellingen herkent u aan de genoemde Jeugd & CJP-korting. Houdt u er rekening mee dat bij kaartcontrole naar uw kortingspas kan worden gevraagd.

PODIUM CADEAUKAART & THEATER & CONCERTBON
Deze tegoedbonnen zijn inwisselbaar in ons theater. De Podium Cadeaukaart is zowel inwisselbaar bij onze theaterkassa als via de website. De waarde die op uw Podium Cadeaukaart staat, kan in één keer of in delen worden besteed. U kunt de Podium Cadeaukaart in ons theater tevens gebruiken voor de aankoop van filmkaarten. Let op: de Podium Cadeaukaart dient binnen 3 jaar besteed te zijn; daarna is het de kaart niet meer geldig en het opgeladen bedrag onbesteedbaar. De papieren Theater & Concertbon is alleen te verzilveren aan de theaterkassa.

ACTIES
Theater de Speeldoos Baarn behoudt zich het recht voor om in samenwerking met impresariaten incidentele last-minute acties te houden. Er vindt geen prijsreductie plaats voor eerder gekochte of gereserveerde kaarten.

VERHINDERD?
Wanneer u verhinderd bent, dan is het tot uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling mogelijk de gekochte kaarten te ruilen voor een andere theatervoorstelling (binnen het lopende seizoen). Hiervoor wordt per kaart € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Kaarten voor operavertoningen kunnen uitsluitend worden geruild voor andere operakaarten binnen het theaterseizoen. Online gekochte e-tickets kunnen omgeruild worden aan de theaterkassa of door middel van het sturen van een omruilverzoek per e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Kaarten gekocht aan de theaterkassa of kaarten die via de website afgerekend zijn met de Podium Cadeaukaart kunnen alleen omgeruild worden aan de theaterkassa.

Omruilen is NIET mogelijk voor geboekte filmkaarten of voor kaarten die u met een serievoordeel gekocht heeft zoals de series Op weg naar Carré, Top Theater en Opera.

KAART VERLOREN?
Online gekochte kaarten kunt u zelf vanaf uw account nogmaals naar uw e-mailadres verzenden. Heeft u de kaarten gekocht aan de theaterkassa, neem dan contact op met de kassamedewerker tijdens de openingstijden van de  theaterkassa. Komt u er kort van tevoren pas achter, dan kan onze medewerker voor aanvang van de voorstelling een duplicaat voor u uitdraaien.

ANNULERING
Indien een voorstelling onverhoopt door Theater de Speeldoos Baarn wordt geannuleerd, ontvangt u het bedrag van uw gekochte kaarten, exclusief eventueel door u betaalde administratiekosten (zoals reserveringskosten), zo snel mogelijk retour.

MOBIELE TELEFOONS
Om technische storingen te voorkomen en ten behoeve van de concentratie van artiesten en bezoekers, dienen mobiele apparaten volledig uitgeschakeld te zijn in de theaterzaal.

OPNAMES
Het is niet toegestaan foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij daar vooraf schriftelijke afspraken over zijn gemaakt met de artiest(en) en het theater.

WEET WAAR JE KOOPT.NL
Alleen met tickets die zijn gekocht via de formele en erkende organisaties buiten ons theater om, zoals Eventim en Nationale Theaterkassa, loopt u geen risico om ongeldige kaarten aan te schaffen. Theater de Speeldoos Baarn is niet verantwoordelijk voor kaarten die zijn gekocht via officieuze verkoopkanalen. Heeft u twijfels? Neem contact op met de theaterkassa.

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN
Theater de Speeldoos Baarn verklaart de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) van toepassing. Een exemplaar ligt ter inzage bij onze theaterkassa en is ook hier na te lezen. 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies