THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Bestelinformatie

Bestelinformatie

Kaartverkoop Theaterseizoen 2018-2019

Voorverkoopperiode
De voorverkoop start op maandag 14 mei (10.00 uur) zowel via deze website als aan de theaterkassa. De voorverkoopperiode loopt tot en met zondag 2 september 2018.

U kunt uw theaterkaarten op de volgende manieren bestellen:

1) WEBSITE
Vanaf 14 mei 2018 (10.00 uur) kunt u het hele theaterseizoen uw kaarten bestellen op www.speeldoosbaarn.nl. Met een account op onze website is het mogelijk kaarten te bestellen (maximaal 10 per voorstelling). Dat is zelfs mogelijk tot een uur voorafgaand aan de voorstelling. Via de website kunt u zelf kiezen waar u in de theaterzaal wilt zitten. Bij online reserveren krijgt u bij alle* voorstellingen € 0,50 korting per kaart vergeleken met de kaartprijs aan de kassa. Via de website bent u dus voordeliger uit.

Het is online ook mogelijk uw bestelling te voldoen met de Podium Cadeaukaart. Bij betaling via creditcard zijn de kosten € 5,00 per transactie. Na ontvangst van uw betaling worden e-tickets per e-mail toegezonden, die uitgeprint gelden als plaatsbewijs. Desgewenst kunt u bij de kaartcontrole ook uw e-ticket(s) op uw mobiele telefoon of tablet tonen.

* M.u.v. Podium Xtra-voorstellingen.

2) THEATERKASSA
Het is ook mogelijk uw kaarten aan de theaterkassa te kopen.

Openingstijden theaterkassa
• MA • WO • DO • VR van 10.00 - 12.00 uur
• Op dinsdag is de theaterkassa gesloten
• LET OP: vanaf vrijdag 22 juni t/m vrijdag 13 juli 2018 is de theaterkassa ook op vrijdag gesloten. Op maandag, woensdag en donderdag blijft de kassa t/m de zomersluiting wel geopend
• Onze zomersluiting duurt van zaterdag 14 juli tot en met zondag 2 september 2018

Aan de theaterkassa worden geen administratiekosten berekend. Naast contant betalen en pinnen, kunt u ook afrekenen met de Podium Cadeaukaart en de Theater & Concertbon.

3) BESTELFORMULIER
Met ingang van dit seizoen is er geen papieren bestelformulier beschikbaar aan de theaterkassa. Het is mogelijk uw bestelling per e-mail door te sturen naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Deze worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Wij baseren de stoeltoewijzing op het systeem ‘best beschikbare plaats’. Voor deze manier van bestellen brengen wij € 10,00 administratiekosten in rekening. Zodra uw betaling is ontvangen, sturen wij u de kaarten per post toe.
Tip: Indien u met meerdere personen naast elkaar wilt zitten, kan dat alleen door gezamenlijk één e-mail te sturen.

4) TELEFONISCH
Gedurende de voorverkoopperiode is het niet mogelijk uw kaarten telefonisch te reserveren. Gedurende het theaterseizoen (vanaf MA 3 SEP 2018) kunt u tijdens de openingstijden van onze theaterkassa ook kaarten bestellen via het telefoonnummer (035) 541 80 50. Telefonisch bestelde kaarten rekent u af op basis van een factuur, waarbij per kaart € 1,50 administratiekosten worden berekend. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, worden de kaarten per post toegezonden.

Vrienden!
Als Vriend! van Theater de Speeldoos Baarn heeft u een week lang voorrang bij het bestellen van kaarten. Ook krijgen nieuwe Vrienden! van ons theater 2 vrijkaarten voor een film naar keuze (eenmalig; bij aanmelding). Geniet samen met andere particuliere donateurs van nog meer voordelen en word Vriend! Lees hier meer en meld u aan als Vriend!


ALGEMENE INFORMATIE

Rolstoelplaatsen
Onze Grote Zaal heeft vier rolstoelplaatsen. Alleen via de theaterkassa kunnen hiervoor kaarten worden gereserveerd. Tijdens de voorverkoopperiode kunt u rolstoelplaatsen aan de theaterkassa bestellen of per e-mail aanvragen. Gedurende het theaterseizoen kan dit zowel aan de theaterkassa als telefonisch. Wij brengen bij het bestellen van rolstoelplaatsen geen administratiekosten in rekening.

Groepen
Wilt u in de voorverkoopperiode méér dan 10 kaarten per voorstelling gelijktijdig bestellen, dan is dat mogelijk aan de theaterkassa. Gedurende het theaterseizoen kunnen groepsreserveringen vanaf 11 personen ook telefonisch worden gemaakt. Voor deze wijze van reserveren wordt eenmalig € 2,00 administratiekosten berekend.

Wachtlijst
Heeft u net naast de laatste kaarten voor een voorstelling gegrepen en is de voorstelling uitverkocht, dan kunt u op een wachtlijst worden geplaatst. Hiervoor kunt u zich via theaterkassa@speeldoosbaarn.nl aanmelden. Als er op het laatste moment plaatsen vrijkomen, hanteren wij de wachtlijst.

Wees op tijd!
Alle tijden van onze (film)voorstellingen staan vermeld op deze website en vindt u ook terug op uw plaatsbewijs. De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang van de voorstelling open. Zowel voor artiesten als het publiek zijn laatkomers bijzonder storend. Komt u toch te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer u de zaal - uitsluitend op aanwijzing van onze medewerkers - kunt betreden. Er is geen restitutie van entreegeld mogelijk.

Jeugd & CJP-korting
Scholieren en docenten met een CJP-pas ontvangen voor enkele voorstellingen een korting van € 3,50. Deze voorstellingen herkent u aan de genoemde Jeugd & CJP-korting. Houdt u er rekening mee dat bij kaartcontrole naar uw kortingspas kan worden gevraagd.

Podium Cadeaukaart, Theater & Concertbon en Nationale Bioscoopbon
Deze tegoedbonnen zijn inwisselbaar in ons theater. De Podium Cadeaukaart is zowel inwisselbaar bij onze theaterkassa als via de website. De waarde die op uw Podium Cadeaukaart staat, kan in één keer of in delen worden besteed. De voormalige Theater & Concertbon en (papieren) Nationale Bioscoopbon zijn alleen te verzilveren aan de theaterkassa.

Acties
Theater de Speeldoos Baarn behoudt zich het recht voor om in samenwerking met impresariaten incidentele last-minute acties te houden. Er vindt geen prijsreductie plaats voor eerder gekochte of gereserveerde kaarten.

Verhinderd?
Wanneer u verhinderd bent, dan is het tot uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling mogelijk de gekochte kaarten te ruilen voor een andere theatervoorstelling (binnen het lopende seizoen). Hiervoor wordt per kaart € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Kaarten voor live stream opera vertoningen kunnen uitsluitend worden geruild voor andere overeenkomende kaarten binnen dit theaterseizoen. Omruilen is niet mogelijk voor geboekte filmkaarten of voorstellingen uit de series Op weg naar Carré en Top Theater. Uw (e-)tickets kunt u alleen aan de theaterkassa omruilen en niet telefonisch.

Kaart verloren?
Als u uw kaart(en) bent verloren, kunt u contact opnemen met de theaterkassa. Komt u er kort van tevoren pas achter, dan kan onze medewerker ’s avonds een duplicaat voor u uitdraaien.

Annulering
Indien een voorstelling onverhoopt door Theater de Speeldoos Baarn wordt geannuleerd, ontvangt u de betaling voor uw gekochte kaarten, exclusief eventuele door u betaalde administratiekosten (zoals reserveringskosten), zo snel mogelijk retour.

Mobiele telefoons
Om technische storingen te voorkomen en ten behoeve van de concentratie van artiesten en bezoekers, dienen mobiele apparaten volledig uitgeschakeld te zijn in de theaterzaal.

Opnames
Het is niet toegestaan foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij daar vooraf schriftelijke afspraken over zijn gemaakt met de artiest(en) en het theater.

Weet Waar Je Koopt.nl
Alleen met tickets die zijn gekocht via de formele en erkende organisaties buiten ons theater om, zoals Eventim en Nationale Theaterkassa, loopt u geen risico om ongeldige kaarten aan te schaffen. Theater de Speeldoos Baarn is niet verantwoordelijk voor kaarten die zijn gekocht via officieuze verkoopkanalen. Heeft u twijfels? Neem contact op met de theaterkassa.

Algemene bezoekersvoorwaarden
Theater de Speeldoos Baarn verklaart de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) van toepassing. Een exemplaar ligt ter inzage bij onze theaterkassa en is ook hier na te lezen. 

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies