Duncan McGlynn

Schërzo

Slapstick
za 19 apr 20:15 - 21:45
za 19 apr
20:15 - 21:45
  • za 19 apr
    20:15 - 21:45
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Muzikale slapstick op het hoogste niveau



In Schërzo, Släpsticks eigenzinnige en hilarische kijk op klassieke muziek is niets wat het lijkt. Vijf muzikale alleskunners nemen je mee op een kolderieke trip langs meesterwerken van Rossini, Brahms, Gershwin en vele andere illustere componisten. Bovendien eren ze comedy-helden als Mini & Maxi, Danny Kaye en Charlie Chaplin. De muziekterm ‘scherzo’ (Italiaans voor scherts, grap) staat voor een kort, levendig stuk, maar Släpstick rekt deze definitie graag nog een eindje verder op. Verwacht een jodelende Schubert in een buikspreek-battle met Beethoven, een snelheidsduivel op de contrabas en 21 meesterwerken in 1 minuut. Ervaar het grenzeloze universum van Släpstick. Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar! 

Muzikanten: Willem van Baarsen, Jon Bittman, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Jaap Rovers 

 

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

Schërzo is an absolute triumph, blending uproarious comedy and classical music in a spectacle that defies convention.

TheaterWeekly